Insomniac Games už pracují na Fuse 2
Fuse Novinka Insomniac Games už pracují na Fuse 2

Insomniac Games už pracují na Fuse 2

Michal Burian

Michal Burian

6

Vlažné přijetí prvního dílu studio neodradilo, už připravují na prototypu pro pokračování kooperační střílečky. Uvnitř gameplay z Fuse.

Reklama

Včera jsme vás informovali o zahraničních recenzích kooperační střílečky Fuse od studia Insomniac Games (série Ratchet & Clank nebo Resistance), která si odnesla povětšinou průměrné hodnocení. Recenzenti vyzdvihli zábavnou kooperaci, řadu unikátních zbraní, vizuální zpracování a poutavé efekty. Na druhou stranu si postěžovali na špatnou umělou inteligenci, nepochopitelný a nudný příběh a na Echelon mód, který nelze hrát v singleplayeru.

Pokud jste si říkali, že to Insomniac Games se značkou Fuse zabalí a budou se věnovat něčemu jinému, tak jste se spletli. Ted Price totiž na oficiálním blogu tvůrčího celku prozradil, že už začali pracovat na pokračování Fuse, konkrétně na prototypu. Dobrou zprávou je, že vývojáři sledují reakce recenzentů i samotných hráčů a chtějí se poučit, aby neopakovali stejné chyby u Fuse 2.

Fuse vychází na našem trhu v pátek pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360 od společnosti Electronic Arts. Níže přikládám ještě gameplay záběry, na nichž si Fuse můžete prohlédnout a sami se rozhodnout, zda dáte hře šanci. Recenzi na Zingu očekávejte přibližně za týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama