Insurgency: Sandstorm bude mít singleplayer
Insurgency: Sandstorm Novinka Insurgency: Sandstorm bude mít singleplayer

Insurgency: Sandstorm bude mít singleplayer

Jan Kalný

Jan Kalný

8

Pokračování hardcore multiplayerové střílečky vyjde pod záštitou Focus Home Interactive pro PC i konzole.

Reklama

Nejdříve mod, potom samostatná hra (které jsme v recenzi dali pěkných 7/10) a nyní hra, která má vydavatele. Evoluce Insurgency, které nebude příznivcům náročnějších stříleček cizí, se nedá zapřít.

Poslední kapitolou je tak Insurgency: Sandstorm (a vtípky ohledně Darude - Sandstorm stranou). Hra vyjde příští rok na PC a konzole od společnosti Focus Home Interactive.

„Jsme nadšeni, že můžeme s Focus Home Interactive spolupracovat na Insurgency: Sandstorm. Věříme, že je to pro nás výjimečná šance, aby se Insurgency podívalo na next-gen konzole a spolupráce se silným vydavatelem nám s tím pomůže. Vzhledem k minulosti nebylo snadné najít vydavatele, se kterým bychom si rozuměli. Rozhodli jsme se pro Focus, protože chápou, co se hrou chceme udělat, a rozumí naší vizi. Kromě toho díky nim také budeme mít znalosti a zkušenosti s vydáváním her na konzole,” podělil se o svůj názor Jeremy Blum, zakladatel New World Interactive.

„Jsme hrdí na spolupráci s americkým studiem New World Interactive. Insurgency je jednou z nejoblíbenějších a nehranějších stříleček z pohledu první osoby na PC. Jsme nadšení z podpory NWI a chceme udělat všechno proto, aby se z Insurgency: Sandstorm stal na konzolích a PC příští rok hit,” dodal prezident Focus Home Interactive, Cédric Lagarrigue.

Na další informace, trailery nebo alespoň obrázky si budeme muset ještě počkat. Oznámenou novinkou je ovšem fakt, že hra nabídne příběhovou kampaň. Ani nebylo konkrétně řečeno, na jaké konzole hra vyjde, ale s největší pravděpodobností se jedná jak o PS4, tak Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama