Invisible a The Escapists oficiálně pro PS4
Novinka Invisible a The Escapists oficiálně pro PS4

Invisible a The Escapists oficiálně pro PS4

Michal Burian

Michal Burian

1

Tahová akce s tajnými agenty a útěk z vězení.

Reklama

Dnešní den udělá radost hráčům vlastnící PlayStation 4, kteří jsou nadšeni z každé nezávislé hry na jejich konzoli. Na PS4 totiž oficiálně vyjde Invisible, Inc. a The Escapists.

První jmenovaný titul je tahová špionážní akce od tvůrců Shank a Don't Starve, který svým stylem připomíná XCOM, avšak nebojujete proti mimozemšťanům. Místo toho se se svým týmem podíváte do nejstrašidelnějších míst na světě, kde budete muset ukradnout všechno možné pomocí hackování systémů, kamer, dveří apod. Dobrou zprávou je, že půjde o stealth titul, kdy sice budete moci bojovat, avšak mnohem jednodušší bude se nepříteli vyhnout a obejít ho.

PS4 verze Invisible, Inc. zatím nemá stanovené datum vydání, ale na PC bude plná verze k dostání od 12. května.

Oproti tomu The Escapists pochází od Team17 (Worms) a Mouldy Toof. Jde o arkádovou strategii, kde máte za úkol uniknout z vězení. K dispozici bude 6 unikátních vězení - od minimálně zabezpečené věznice Center Perks až po drsný zajatecký tábor Stalag Flucht. Z vězení se budete moci dostat 6 různými metodami, bude jen na vás, zda budete kopat nebo se pokusíte vyvolat nepokoje a převzít kontrolu nad věznicí. V tom vám pomůže crafting systém.

The Escapists již vyšlo pro PC a Xbox One. Na PS4 vyjde hra brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama