Tvůrci Shank chystají tahovou špionážní akci Incognita
Novinka Tvůrci Shank chystají tahovou špionážní akci Incognita

Tvůrci Shank chystají tahovou špionážní akci Incognita

Michal Burian

Michal Burian

9

Veřejná alfa v průběhu letošního léta. Plná verze vyjde pro PC, Mac a iPad.

Reklama

Studio Klei Entertainment má za sebou zajímavé arkádové hry jako Mark of the Ninja nebo Shank. Jejich nový projekt je ale něco malinko jiného. Vývojáři totiž oznámili, že pracují na tahové špionážní akci s názvem Incognita.

Svým stylem bude připomínat XCOM, avšak nebudete bojovat s mimozemšťany. Místo toho se se svým týmem podíváte do nejstrašidelnějších míst na světě, kde budete muset ukradnout všechno možné pomocí hackování systémů, kamer, dveří apod. Dobrou zprávou je, že půjde o stealth titul, kdy sice budete moci bojovat, avšak mnohem jednodušší bude se nepříteli vyhnout a obejít ho.

Podle samotných tvůrců je Incognita z 10 procent XCOM: Enemy Unknown a z 90 procent vlastní, specifický styl. Při hraní budete muset členy týmu dostat na určité pozice, abyste získali, co potřebujete. Jedna jediná chyba může znamenat, že vám jednotka zemře, což bude permanentní. S agentem se tak budete moci nadobro rozloučit a rozhodně to v průběhu kampaně pocítíte.

Primární platformou je PC verze. Z té se pak budou dělat porty pro Mac a iPad. V plánu je také Linux verze. Za celou hrou stojí tým, který měl na starost Mark of the Ninja.

Incognita si budeme moci již brzy vyzkoušet ve veřejné alfě a sdělit autorům své názory. Prozatím můžete luštit kódy na oficiální stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama