IO Interactive přibližují next-gen Hitmana
Novinka IO Interactive přibližují next-gen Hitmana

IO Interactive přibližují next-gen Hitmana

Michal Burian

Michal Burian

27

To nejlepší z předešlých dílů s otevřenou nelineární hratelností v exotických lokalitách po celém světě.

Reklama

Dánské studio IO Interactive na webových stránkách zveřejnilo první informace o chystaném novém díle ze série Hitman. V otevřeném dopise fanouškům potvrzují, že pracují na pokračování Agenta 47 pro PC a next-gen konzole.

Hitman se v novém dobrodružství vrátí zpět do dob, kdy byl na vrcholu jako profesionální nájemný vrah. Společně s ním přivítáme celé CIA, včetně kontaktu Diany Burnwoodové.

"V této hře zažijete Agenta 47 na vrcholu jeho kariéry, jak pronásleduje svou kořist po celém světě s podporou svého dlouhodobého kontaktu Diany Burnwoodové a celé ICA. Hra se bude primárně soustředit na základy Hitman série pomocí široké škály nástrojů a taktik. Navštívíte exotická místa po celém světě, kde budou připraveny různorodé skupiny cílů."

Next-gen Hitmana poběží na enginu Glacier 2 s využitím toho nejlepšího, co se naučili v předešlých dílech, včetně Hitman: Absolution a inspiraci si berou i z Contracts a Blood Money. To znamená, že budou klást velký důraz na extrémní úroveň detailů a k tomu poskytnou největší levely a výzvy, které kdy v Hitman sérii byly.

K tomu si připočtěte ještě otevřené nelineární design misí a kompletní přístup. Bez jakýchkoliv checkpointů s čistým sandboxem. "Našim cílem je vytvořit živé a uvěřitelné prostředí, které vám umožní pohrát si s umělou inteligencí a zažít jedinečné momenty, které fanoušci Hitmana tak milují."

Těšit se můžete i na návrat Contracts módu, jenž umožní hráčům vytvořit a oživit vlastní mise a úkoly v rozsáhlých levelech. Chybět nebudete sdílení vytvořeného obsahu.

Abychom si to shrnuli, next-gen Hitman si vezme to nejlepší z předešlých dílů, přidá otevřenou nelineární hratelnost v rozsáhlých exotických lokalitách po celém světě a navíc vývojáři odstraní magické kapsy Agenta 47. Co si pod tím představit? Inu, nejspíš, že zabiják už neunese tolik zbraní a bude se muset spolehnout jen na pár vybraných kousků.

Další podrobnosti se dozvíme v průběhu následujících měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama