Iron Man 3
Novinka Iron Man 3

Iron Man 3

Redakce

Redakce

Oficiální filmová hra Iron Man 3 od Gameloftu dává fanouškům Železného rytíře příležitost zničit nepřátele A.I.M.

Reklama

Oficiální filmová hra Iron Man 3 od Gameloftu dává fanouškům Železného rytíře příležitost zničit nepřátele A.I.M., uskakovat přilétajícím raketám a spoustu dalšího - a to vše zdarma. Daní za bezplatnou zábavu je, že Oficiální Hra Iron Man 3 je jednoduchá a někdy až trapně nekonečná létací hra, která občas překračuje hranice slušnosti s nákupy v aplikaci.

S jednou významnou výjimkou, samo hraní hry vyvolává skvělý pocit. Iron Man reaguje svižně, což vede ke vzrušujícím okamžikům při přeskakování nepřátelské palby a vyhýbání se překážkám. Opětování palby Vám může bohužel trochu překroutit prsty. Občas budete totiž potřebovat vyhnout se útokům a zahájit protiútok současně, k čemuž budete potřebovat dva ukazováčky najednou. A to znamená, že vážní hráči budou chtít hrát s jejich zařízením ležícím rovně a nebo na klíně a ne drženým v ruce.

Denní příběhové mise pomáhají rozbít monotónnost akce. Máte vždy tři generické cíle mise, na kterých můžete pracovat (věci, jako uletět určitou vzdálenost nebo sestřelit určité množství nepřátel), ale jednou denně se můžete pokusit pokročit v příběhu pomocí bitvy s bossem. Většina zahrnuje úspěšně uletět určitou vzdálenost a porazit vzorového mega-nepřítele. Je to chytrý systém, který mě přiměl vracet se ke hře alespoň jednou denně, a předpokládám, že budoucí nekonečné běhací hry ho převezmou pro přidání hlubšího příběhu.

Hráči Iron Man 3, kteří odmítají vysolit prachy, přesto dostanou do značné míry kompletní herní zážitek, což se vždy cení. Od začátku budete mít přístup k oblekům Tonyho Starka Mark III a Mark V, a na 16 dalších, včetně Iron Patriot a Silver Centurion, si může (poooomalu) vydělat, nebo je předčasně odemknout pomocí nákupů v aplikaci.

Oficiální filmová hra Gameloftu Iron Man 3 je ucházející ležérní zabiják času, který je snadné prostě zapnout a hrát. Má dobrý vzhled a nápady. Určitě uspokojí fanoušky superhrdinů, kteří hledají náročné,ale dobře odměňující dobrodružství.

Iron Man si získal mnoho fanoušků a následovníků. Kromě oficiálních můžete také najít neoficiální verze Iron Man, pro děti i pro dospělé. Například můžete kliknout zde pro on-line verzi výherního automatu. Je to zdarma a taky skvělý zabiják času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama