Pozvánka na PragoFFest 2015
Novinka Pozvánka na PragoFFest 2015

Pozvánka na PragoFFest 2015

Redakce

Redakce

4

Co všechno tam může najít hráč videoher?

Reklama

Na konci ledna se koná v Modré škole v Praze-Hájích největší lednový sraz fanoušků videoher, scifi, fantasy, anime, hororu, cosplay a dalších asi tisíce věcí. Co všechno tam může najít hráč videoher?

- Český Craftcon a LegendCon s youtubery, letsplayery a hráči- herny deskových, karetních, figurkových her a RPG- Advík ZIMA = manga, anime Japonsko, taneční a hudební hry- GameLine - přednášková linie věnovaná videohrám

Letos chystají mnoho nových přednášek. Shial se Zoidym ze skupiny Llama Cosplay představí třetího Zaklínače a prozkouší vaše znalosti světa Andrzeje Sapkowského. Marek Tvrdý bude utíkat před Vetřelci v kyberpunkových hrách, Štěpán Jura představí filmové paskvily Uwe Bolla, Michal Svoboda představí vizuální novely a hry na Androidy, Luboš Přikryl prozkoumá exoskelety a Assassin's Creed, Zuzana Hortenská se tradičně podívá na WoW a vedoucí linie Martin Čabrun si vychutná herní brutalitu, Postal, Fallout a sérii Endless.

Součástí herní linie bude i beseda s překladatelským týmem RPGčeštiny, kde se dozvíte zajímavosti o skupině, o jejich projektech i problémech, které museli na projektech řešit.

Program GameLine naleznete pod článkem. Další informace o akci se dozvíte na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama