Jade Raymond šéfuje nové akční hře od EA, podobat se má Assassin's Creed
Novinka Jade Raymond šéfuje nové akční hře od EA, podobat se má Assassin's Creed

Jade Raymond šéfuje nové akční hře od EA, podobat se má Assassin's Creed

Michal Burian

Michal Burian

40

Electronic Arts chtějí akční hru s otevřeným světem. Vývoji šéfuje ex-producentka Assassin's Creed.

Reklama

Před měsícem jsme vás informovali, že společnost Electronic Arts chce velké hry ve stylu Grand Theft Auto, Assassin's Creed a Batman. Titul už má být dokonce ve vývoji, což potvrzují dnešní zprávy. Z těch se dozvídáme, že vývoj vede sympatická Jade Raymond, která byla producentkou prvního Assassin's Creed, výkonnou producentkou Assassin's Creed II, Splinter Cell Blacklist a také Watch Dogs v Ubisoftu.

Jade Raymond se svým týmem z Motive Studios má za úkol vytvořit hru, s kterou bude moci EA konkurovat zavedené a dobře prodávané sérii Assassin's Creed. Vydavatel tak do Jade vkládá velké naděje, ostatně nic jiného jim ani nezbývá, EA s hrami v masivním otevřeném světě nemají zkušenosti, což přiznal finanční ředitel Blake Jorgensen na konferenci UBS Global Technology v San Franciscu.

Tam také dodal, že nejde o Star Wars titul, na akční adventuře ze světa Hvězdných válek pracují ve Visceral Games. K tvůrčímu celku se před časem přidala scénáristka Amy Hennig, která se ve velké míře podílela na příběhu série Uncharted. Navíc určitým způsobem je do vývoje akční advenury Star Wars zapojena i Jade Raymond.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama