Jak dopadl v recenzích Star Wars: Battlefront?
Star Wars: Battlefront Novinka Jak dopadl v recenzích Star Wars: Battlefront?

Jak dopadl v recenzích Star Wars: Battlefront?

Michal Burian

Michal Burian

68

V EA už plánují další díl a slibují velké hry ze světa Hvězdných válek.

Reklama

Dnes ve světě vychází multiplayerová střílečka Star Wars: Battlefront, u nás až ve čtvrtek. Zahraniční redakce měly možnost hru pořádně otestovat před vydáním a pochlubily se se svým názorem.

Z technického hlediska vše funguje dobře, atmosféra je prý velmi dobrá a hratelnost pochopitelně v arkádovém stylu. Jinak se redaktoři shodují na tom, že pokud si budete chtít hru vychutnat celou, budete muset investovat další peníze a koupit si dodatečné balíčky, které přinesou 16 nových map, 20 různých kusů galaktických technologií, včetně zbraní, vozidel a Star Cards pro Rebely i Impérium. Dále čtyři herní módy a exkluzivní “Shoot First” gesto. Season Pass bude stát pod 50 euro/dolarů.

Pochopitelně recenzenti si libují nad nádherným a detailním Star Wars světem, zvukovým doprovodem a režimem Walker Assault, jenž je krásně dynamický. Oproti tomu jim vadí opakující se boje, nekonzistentní kvalita map a herních módů, vozidla jsou prý často k ničemu a systém vývoje postavy postrádá motivaci.

Na Zingu si budete moci recenzi přečíst později, na hru ještě čekáme.

EA plánují další Battlefront a slibují velké hry ze světa Hvězdných válek

EA získala licenci na Star Wars hry od Disney na 10 let. Není tak divu, že exkluzivní právo bude chtít společnost využít. Nemělo by vás tak překvapit, že se už plánuje pokračování Battlefrontu, stejně tak jsou ve vývoji další velké hry ze světa Hvězdných válek. Na akční adventuře pracuje studio Visceral Games (Dead Space), které před časem obohatila Amy Hennig, scénáristka série Uncharted.

Blake Jorgensen na konferenci UBS Global Technology v San Franciscu zopakoval, že EA nemají v plánu vytvářet hry podle filmů Star Wars. Místo toho chtějí ve svých titulech využít universum značky a obohatit ho o svůj vlastní příběh a nezapomenutelné momentky. To znamená i vytváření vlastních světů, postav, vozidel a dalších věcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama