Jak probíhal vývoj Death Stranding? Kojima zveřejnil důležitá data
Death Stranding Novinka Jak probíhal vývoj Death Stranding? Kojima zveřejnil důležitá data

Jak probíhal vývoj Death Stranding? Kojima zveřejnil důležitá data

Michael Zeman

Michael Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

Hideo Kojima prozradil důležitá data týkající se vývoje Death Stranging. Kdy začal vývoj hry?

Reklama

Hideo Kojima nepřestává se zveřejňováním informací o jeho chystaném titulu Death Stranding. Je opravdu vidět, že po uvedení nejnovějšího dlouhého traileru se naplno rozjela propagace hry a sám Kojima s informacemi nešetří.

Nyní se na svém twiterrovém účtu věnoval vývoji hry a představil časovou osu s některými důležitými milníky. Zcela bezesporu je nejzajímavější informace, že ještě začátkem roku 2016 existoval celý koncept pouze v hlavě tohoto dnes již legendárního herního vývojáře. K prvnímu odhalení Death Stranding došlo na E3 2016 a mělo se za to, že se jistě na titulu už pracuje poměrně dlouho. Opak byl však pravdou, jelikož teprve pár měsíců poté se hra skutečně začala vytvářet.

Ve stejném Tweetu Kojima ještě vyzdvihuje a děkuje studiu Guerilla Games, díky kterému má pro svou hru engine a nikdy prý na tuto obrovskou laskavost nezapomene.

V dalším příspěvku je zveřejněna časová osa s důležitými milníky, včetně (znovu)založení studia Kojima Productions, ke kterému došlo koncem roku 2015, poté co byla ukončena jeho spolupráce s Konami. Zde stojí za zmínku informace o tom, že k výběru správného enginu došlo až na podzim roku 2016, tedy až po vydání úvodních dvou trailerů a právě až zde vývoj Death Stranding skutečně začal. Součástí tweetů jsou i fotografie například Reeduse, Mikkelsena či Guilermo del Tora.

Death Stranding předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Hra vyjde 8. listopadu s českými titulky na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama