Jak to vypadá s upíří onlinovkou?
Novinka Jak to vypadá s upíří onlinovkou?

Jak to vypadá s upíří onlinovkou?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

8

O uplynulém víkendu se pod záštitou společnosti White Wolf odehrála slezina fanoušků univerza World of Darkness, na níž padlo pár slov i o chystané MMO záležitosti.

Reklama

Už je to hezkých pár let co jsme si mohli s upíry z Vampire: The Masquerade zablbnout naposledy a není divu, že je onlinovka z téhož světa netrpělivě očekávaná.

Bohužel, ačkoliv se o její přípravě ví už docela dlouho, tvůrci znovu potvrdili, že se vývoj stále nachází teprve ve fázi pre-produkce a na trhu se tak gamesa objeví nejdřív za rok, nebo za dva.

Vše ale zatím nasvědčuje tomu, že CCP a White Wolf chystají něco unikátního. Hru totiž budete začínat jako obyčejný smrtelník a bude zcela na vás, kdy a jak se stanete upírem. Dokonce se jím nemusíte stát vůbec.

„Celá hra se bude odehrávat v noci a na jednom serveru,“ uvedli vývojáři v rozhovoru. „Rozhodně to nebude nic pro slabé povahy. Nahota, násilí a krev tam prostě a jednoduše patří.“

Titul navíc bude protkán náhodně generovanými dynamickými událostmi a celou řadou dějových linek. Cílem autorů prý totiž není vytvořit hru jako takovou, nýbrž imitovat živý role-playing.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama