Jak vypadají souboje v Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Novinka Jak vypadají souboje v Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Jak vypadají souboje v Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Podívejte se na aktuální záběry z bojů mezi Kakashim a Obitem a Itachim a Shisui.

Reklama

Aktuální pokračování bojovky Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 vychází pro aktuální generaci konzolí (tedy pro PlayStation 4 a Xbox One) a pro PC platformu už 4. února v Japonsku a 9. února v Severní Americe a v Evropě. Japonsko má navíc v nejbližších dnech získat i demo hry, ale Bandai Namco ještě stále neuveřejnilo, zda bude na všech platformách nebo co vlastně bude obsahovat.

Plná hra pak nabídne režim Adventure, ve kterém budete plnit různé mise. Ty vám budou ve vesnicích Leaf a Sand zadávat různé známé postavy a na splnění úkolu si s sebou můžete vzít i další pomocníky. V nabídce je třeba Sasuke, Hinata a mnoho dalších. Po úspěšném splnění mise se navíc můžete zúčastnit rozhovoru mezi známými postavami série a ještě více tak propojit hru se známým vesmírem. V online režimu budete moci kromě klasických bitev splnit i časově omezené události, bojovat proti svým soupeřům nebo proti skutečným hráčům z celého světa a své výsledky zapisovat do aktuálních žebříčků.

Titul bude také rozšířen o trojici nových DLC. Každé bude v Japonsku stát 700 jenů (asi 150 Kč) a můžete je mít buď samostatně nebo všechny v podobě Season Passu. Tato možnost vás navíc odmění bonusem v podobě Combination Secret Technique. První DLC bude obsahovat jeden tříhodinový scénář, kostým, 1x Combination Secret Technique, sadu předmětů pro kostýmy, 10x Ninja Info Cards, sadu 10 hlasů a reedici 10 kostýmů. Druhý balíček bude stejný, jen bude mít o dva kusy Combination Secret Techniquevíc a ve třetím sice nebude další scénář, ale přibydou další 4 hratelné postavy.

Teď se už ale podívejte na nové záběry z PS4 verze hry, ukazující souboje dvojic Kakashi a Obito a Itachi a Shisui.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama