Jaké jsou NGP hry? Uncharted a další…
Reality Fighters Novinka Jaké jsou NGP hry? Uncharted a další…

Jaké jsou NGP hry? Uncharted a další…

Michal Burian

Michal Burian

10

<strong>AKTUALIZACE</strong>. Zahraniční server to nevydržel a předčasně zveřejnil dojmy z NGP her, včetně <strong>Uncharted, Reality Fighters či WipEout 2048</strong>.

Reklama

AKTUALIZACE - Uncharted oficiálně

NGP verze Uncharted byla před malou chvilkou oficiálně oznámena. Nese plnohodnotný název Uncharted: Golden Abyss a podle prvních informací se hra bude odehrávat před prvním dílem na PlayStation 3 – potvrdily se tedy dřívější spekulace, ovšem nejedná se o prequel. Jde prý o samostatný příběh, jenž by neměl mít žádné pokračování.

Hra je zajímá především tím, že vývojáři využili technologii motion capture, která je rovněž používaná v netrpělivě očekávaném Uncharted 3. Dočkat bychom se tak měli prvotřídních animací postav, real-time osvětlení a rovněž vyvážených shaderů.

Co se hratelnosti týče. Ta bude vyvážena a šita na míru handheldu NGP. S Nathanem se vydáme do nebezpečné džungle, kde budeme lézt po skalách, dostaneme se pod vodopád, proplazíme se útesy a pochopitelně si také zabojujeme a vyřešíme několik zapeklitých hádanek.

Datum vydání stále nebylo oznámeno. Snad se dočkáme na E3.

- Samostatný příběh

- Dvě hodiny cut-scén

- Dotykové ovládací prvky jsou volitelné – klepnutí na útes, aby Drake skočil apod.

- Hra má 4x vyšší rozlišení než PSP hry

Původní zpráva

Japonská společnost Sony plánovala připravované hry pro handheld nesoucí pracovní název NGP odhalit na letošní výstavě E3. Několik zahraničních novinářů si pozvala do svého sídla, aby se na hry přišli podívat a mohli v klidu sepsat rozsáhlé dojmy. Server Mobile Review to ovšem nevydržel a předčasně své dojmy publikovat a zároveň vypustil na internet i obrázky.

Uncharted NGP

NGP verze akční adventury Uncharted vypadá po vizuální stránce k světu (detaily postav, dynamické osvětlení a vítr) a hráči v ní budou hodně šplhat, běhat a řešit nejrůznější hádanky, což v některých ohledech připomíná sérii Tomb Raider. Samozřejmě nemohou chybět ani souboje. Ty jsou prý ztvárněny velmi dobře, čemuž dopomáhají dvě analogové páčky, díky kterým není hráč nikterak omezen.

Reality Fighters

Druhou představenou hrou byla bojovka nesoucí název Reality Fighters. V té si buďto vyberete bojovníka z početného zástupu nebo si vytvoříte vlastního podle gusta a následně se vydáte omrknout okolí a pomocí fotoaparátu si vybere arénu, kde budete chtít bojovat – stačí vyfotit některou lokalitu a hra automaticky vytvoří arénu.

WipEout 2048

Populární arkádové závody WipEout se podívají také na nový handheld od Sony. Těšit se můžete na živou grafiku. Na druhou stranu ale zamrzí prý trochu komplikovanější ovládání, které snad tvůrci do vydání vychytají.

Super Stardust HD

Majitelé konzole PlayStation 3 si jistě vzpomenou na vesmírnou střílečku Super Stardust, která se v roce 2007 dočkala HD remaku. Pokud si nevzpomínáte, tak věřte, že jde o intenzivní střílečku. Se svou lodí jste museli ve vesmíru zničit všechny planety, které obývají cizáci, předtím než se dostanou na váš domovský svět. NGP verze slibuje vylepšenou grafiku a zachování intenzivní střílečky.

Handheld NGP

„Myslím, že vše co bylo řečeno, je pravda. Když poprvé vezmete do svých rukou NGP, tak budete nadšeni. Budete si vychutnávat nejen skvělou grafiku, ale i variabilní ovládání a v neposlední řadě dobrou ergonomii. Až zahájení prodeje ukáže, co si uživatelé o NGP myslí, ale z těch několika hodin, co jsem mohl hrát, musím říci, že jsem ohromen,“ dočteme se v článku na webu Mobile Review (thx Konzolista.cz).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama