Jaké železo potřebujete pro Battlefield Hardline?
Novinka Jaké železo potřebujete pro Battlefield Hardline?

Jaké železo potřebujete pro Battlefield Hardline?

Michal Burian

Michal Burian

41

Hardwarové nároky policejního spin-offu nejsou tolik odlišné od těch, které vyžadoval Battlefield 4 <strong>+ kolik budeme stahovat na PC a konzolích</strong>.

Reklama

V úterý začne veřejná beta policejního spin-offu Battlefield Hardline na všech platformách. Hráči na konzolích si s tím nemusí lámat hlavu a stačí jim pouze zajistit místo na disku konzole. PC hráči se ale mohou setkat s problémem, že Hardline na svém počítači nespustí. Spousta lidí se obrátila na oficiální Twitter studia Visceral Games, kde jim bylo řečeno, že HW nároky ještě nejsou přesně stanoveny, ale neměly by být tolik odlišné od těch, které vyžadoval Battlefield 4.

„Zatím jsme neoznámili detailní PC specifikace, ale pokud spustíte Battlefield 4, tak byste neměli mít problém s Hardline,“ dočteme se na Twitteru. K tomu tvůrci dodávají, že půjde o úplně novou verzi bety. To znamená, že si ji budeme muset všichni stáhnout komplet celou, i ti z nás, kteří se účastnili předešlého testování.

„Za posledních 9 měsíců jsme odvedli spoustu práce. Budete si muset stáhnout novou verzi bety. Starý beta klient nebude fungovat,“ upozorňují Visceral Games.

V tomto případě je dobrou zprávou, že si všichni budeme moci betu stáhnout dříve a připravit se na její oficiální spuštění. Na Originu by měla být 2. února od 19:00, konzolové verze ještě nemají stanovený čas pro pre-load. Každopádně stahovat budeme asi 9-11 GB u PC, PS4 a Xbox One verzí, zatímco PlayStation 3 a Xbox 360 verze by měly být lehce pod 4 GB.

Veřejné testování Battlefield Hardline proběhne na všech platformách od 3. do 8. února. Detaily o obsahu bety naleznete zde, včetně popisku map a módů.

Minimální požadavky Battlefield 4

OS: Windows Vista SP2 32-bit Procesor (AMD): Athlon X2 2.8 GHz Procesor (Intel): Core 2 Duo 2.4 GHz Operační paměť: 4 GB Místo na disku: 30 GB Grafická karta (AMD): AMD Radeon HD 3870 Grafická karta (NVIDIA): Nvidia GeForce 8800 GT Paměť grafické karty: 512 MB

Doporučené požadavky Battlefield 4

OS: Windows 8 64-bit Procesor (AMD): Six-core CPU Procesor (Intel): Quad-core CPU Operační paměť: 8 GB Místo na disku: 30 GB Grafická karta (AMD): AMD Radeon HD 7870 Grafická karta (Nvidia): NVIDIA GeForce GTX 660 Paměť grafické karty: 3 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama