Japonský okruh a nové vozy součástí březnového updatu Gran Turisma Sport
Gran Turismo Sport Novinka Japonský okruh a nové vozy součástí březnového updatu Gran Turisma Sport

Japonský okruh a nové vozy součástí březnového updatu Gran Turisma Sport

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4

Dnes byly PlayStation 4 závody aktualizovány na verzi 1.34.

Reklama

Pět nejikoničtějších vozů minulosti, japonský mezinárodní okruh Autopolis a nové závody v GT League. To je ve zkratce březnová aktualizace PlayStation 4 závodů Gran Turismo Sport, které jsou pravidelně rozšiřovány o nový obsah. Pojďme se detailněji podívat na novinky.

Pět nejikoničtějších vozů tvoří TOYOTA GR Supra RZ '19 (N300), Pagani Huayra '13 (N700), Mercedes-Benz SLR McLaren '09 (N600), Mazda Eunos Roadster (NA Special Package) '89 (N200) a McLaren F1 GTR - BMW (Kokusai Kaihatsu UK Racing) '95 (Gr. 3).

To závodní trať Autopolis je mezinárodním závodním okruhem, jenž se nachází na západě Japonska. Jeho celková délka je 4 674 m, celkové převýšení je 52 m, má 18 zatáček a nejdelší rovinka měří 902 m. Okruh naleznete i v sekci režimu Scapes.

„Autopolis je pozoruhodná závodní dráha, jež se nachází uprostřed pohoří v prefektuře Oita na Kjúšú, jihozápadním ostrově Japonského souostroví. Tato trať je známá svým náročným rozvržením, v němž 1. sekce představuje jednoduchou vysokorychlostní pasáž, zatímco ve 2. a 3. sekci na jezdce čeká komplex navazujících zatáček všech rychlostí. S maximálním stoupáním 7,2 % a klesáním 10 % trať připomíná horskou dráhu a zajetí zcela čistého kola vyžaduje mimořádné soustředění. Kromě podoby International Racing Course byla přidána také její zkrácená verze, v níž je 10. zatáčka zatáčkou závěrečnou.“

Do amatérské ligy režimu GT League byl přidán speciální závod pro model automobilu Supra, který má motor vpředu a pohon zadních kol.

Kromě toho byla do režimu „GT League“ přidána následující nová kola:

  • Začátečnická liga - 2 nová kola do „Mazda Roadsters Cup“.
  • Amatérská liga - 2 nová kola do „Mazda Roadsters Cup +“.
  • Profesionální liga - 2 nová kola do „Premium Sport Lounge“ a 2 nová kola byla přidána do „Japonského šampionátu vozů GT“.
  • Vytrvalostní liga - 1 nové kolo přidáno do „Vytrvalostní série Gr. 3“.

Gran Turismo Sport vyšlo na PlayStation 4. Hru můžete koupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama