Jarní update do Battlefieldu 1 přidal čety nebo nové zbraně
Battlefield 1 Novinka Jarní update do Battlefieldu 1 přidal čety nebo nové zbraně

Jarní update do Battlefieldu 1 přidal čety nebo nové zbraně

Michal Burian

Michal Burian

18

K dispozici jsou čtyři nové zbraně a další novinky. Pojďte se s nimi seznámit.

Reklama

PC, PlayStation 4 a Xbox One verze Battlefieldu 1 byly obohaceny o jarní aktualizaci, která do hry přidala čety, rozšíření administrátorského nastavení serverů, čtyři nové zbraně a vylepšen byl medik. Pochopitelně došlo také na opravu chyb a balancování již dříve přidaných věcí.

Čety jsou v podstatě takovou verzí klanů u jiných her. Každý může vytvořit četu a přidělit hráčům ve skupině různé pozice, respektive oprávnění. Jen pamatujte na to, že každý hráč může najednou a v jednu chvíli zastávat jen jednu funkci generála, což je výchozí a nejvyšší role zakladatele čety. Při zakládání čety nastavujete i další věci, včetně názvu, popisu, emblému a typu přístupu. Ten určuje, zda a jak se ostatní hráči k vaší četě mohou připojit. Vybrat můžete otevřený vstup (kdokoliv a kdykoliv může vstoupit), na žádost a uzavřená četa.

V jedné četě může být aktuálně maximálně 100 členů - pokud má vaše skupina více členů, doporučují tvůrci založit více čet se stejným názvem, značkou a emblémem i popisem, přičemž jeden hráč může být najednou členem 10 čet. Zahrnuje to i nevyřízené žádosti o vstup: pokud jste členem 8 čet a požádáte o vstup do dalších 2, nebudete moci vstoupit do žádné další, dokud se žádosti nevyřídí nebo dokud je neodvoláte. Do budoucna EA DICE zváží možnost navýšení těchto limitů.

Teď dobrá zpráva pro všechny, kteří hrají rádi za medika. Určitě jste zažili situaci, kdy se bouří a deštěm kulek ženete přes celé bojiště bez ohledu na vlastní bezpečí, jen abyste oživili padlého spolubojovníka, který to nakonec v poslední vteřině vzdá, pak víte, jak frustrující to je. Mrtvého hráče teď můžete „označit“ a dát mu tak najevo, že jste na cestě k němu. Hráč vaše jméno uvidí na své obrazovce s označením „incoming medic“, tedy „medik na cestě“. Přicházející medik se také ohlásí výkřikem. Pokud se hráč přesto rozhodne pro „skip“, zřejmě si vaši pomoc ani nezasloužil.

Posun se podařil také v oblasti správy serverů. Správci serverů teď mohou přidávat ostatní hráče na speciální seznam hráčů s administrátorskými právy. Server lze nastavit tak, že vyžaduje před koncem kola menší počet (z 20 na 6). A došlo také na zavedení možnosti ochrany serveru heslem.

Po jarní aktualizaci jsou v Battlefieldu 1 čtyři nové zbraňové varianty, jedna pro každou ze tříd. Abyste si je ale odemkli, bude nutné splnit speciální úkol.

Jarní update rovněž zahrne 19 nových stuh, pět dalších psích známek a opravu chyb v jednotlivých módech a mapách. Více se o jarní aktualizaci Battlefieldu 1 dočtete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama