Jarohraní plné slev na (nejen) Steam hry začíná!
Novinka Jarohraní plné slev na (nejen) Steam hry začíná!

Jarohraní plné slev na (nejen) Steam hry začíná!

Redakce

Redakce

13

Druhý ročník slevové akce Jarohraní je tady. Přes 400 her, 6 dní, slevy až 75 %!

Reklama

Příroda se probouzí ze zimního spánku, sluníčko svítí, ptáčci cvrlikají… Prostě ideální příležitost k tomu, zavřít se doma a něco si zahrát! Tak zavřete okno, zatáhněte žaluzie a do prohlížeče naťukejte www.jarohrani.cz, kde najdete ty nejlepší hry ke stažení za ceny, které nemají konkurenci.

Jarohraní v bodech:

- od 24.3. 12:00 do 30.3. 12:00- přes 400 her v akci- slevy až 75 %- nelevnější Steam hra - 19 Kč- nejlevnější DLC – 15 Kč

Už tradiční slevová akce letos startuje v úterý 24.3. v pravé poledne a končí 30.3. rovněž ve 12:00. Během šesti dnů bude postupně zlevněno na 400 her a DLC. Slevy se ve většině případů pohybují mezi 50 a 75 %. Ceny her díky tomu začínají na 19 Kč a DLC koupíte dokonce ještě levněji. Slevy se obměňují každý den v pravé poledne. Proto se vyplatí muve.cz sledovat každý den, ať vám nic neunikne.

A na co se můžete těšit? Třeba na Euro Truck Simulator 2 v češtině za 99 Kč, Mafii II za 99 Kč nebo South Park: The Stick of Truth za 269 Kč. Kromě evergreenů najdete ve slevách také novinky, jako jsou Alien: Isolation s DLC za 399 Kč nebo Lara Craft and the Temple of Osiris za 199 Kč.

E-shop muve.cz se zaměřuje na hry digitální – okamžitě ke stažení. Většina her v nabídce se k zákazníkovi dostane v podobě Steam klíče, případně klíče pro Uplay. Některé hry je také možné stáhnout přímo z e-shopu. O způsobu distribuce té které hry informuje položka DRM na jejím profilu. Návod, jak hru stáhnout, pak najdete v sekci FAQ na stránkách obchodu.

Vedle her pro Windows jsou v nabídce muve.cz také hry pro Linux a Mac, například série Call of Duty. Velká část z nich však podporuje Steam Play, takže jsou univerzální – stačí se podívat na Steam a máte jasno. V případě jakýchkoliv problémů se hrou se můžete také obrátit přímo na technickou podporu muve.cz, která vám jej pomůže vyřešit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama