John Romero ve spolupráci s Paradoxem chystá strategii
Novinka John Romero ve spolupráci s Paradoxem chystá strategii

John Romero ve spolupráci s Paradoxem chystá strategii

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Překvapivý projekt od jednoho z otců FPS žánru.

Reklama

John Romero podepsal smlouvu se společností Paradox Interactive za účelem vývoje nové strategické hry, která bude novou značkou. Na titulu pracuje studio Romero Games, které John se svou ženou Brendou založili v Irsku v listopadu 2015.

John Romero se podílel na vzniku série Doom a je autorem takových projektů jako je Heretic, Hexen a Daikatana. Romero je považován za jednoho z otců FPS žánru, zatímco jeho žena Brenda pracovala na sérii Jagged Alliance a byla hlavní designérkou Playboy: The Mansion a Dungeons & Dragons: Heroes.

„Jsme nadšeni ze spolupráce s průmyslovými legendami, Brendou a Johnem. Vyrůstali jsme při hraní jejich her a dlouho je obdivujeme. Paradox Interactive získal reputaci tvůrců špičkových strategických her a využijeme svých znalostí, abychom jim pomohli vytvořit něco úžasného,“ řekl Ebba Ljungerud, prezident Paradox Interactive.

„Tenhle projekt jsme chtěli vytvořit hodně dlouhou dobu. S Paradox Interactive můžeme plně realizovat tento sen, je to pro nás vzrušující. Nemůžeme se dočkat, až prozradíme více,“ dodala Brenda Romero, spoluzakladatelka Romero Games.

Uvidíme, třeba tento překvapivý projekt uvidíme v červnu na E3 v Los Angeles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama