JP scéna: Code Vein slaví a God Eater 3 se rozšiřuje
Code Vein Novinka JP scéna: Code Vein slaví a God Eater 3 se rozšiřuje

JP scéna: Code Vein slaví a God Eater 3 se rozšiřuje

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Dále na vás čeká Persona 5 Scramble, Touhou Spell Bubble nebo One Punch Man.

Reklama

Code Vein

Dnes začneme velmi příznivou zprávou pro Bandai Namco. Upíří akce Code Vein totiž pokořila jednu z ikonických hranic v počtu prodaných kopií. Tohoto post-apocalyptického akčního RPG, od tvůrců série God Eater, se celosvětově od svého vydání 27. září 2019 prodalo ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, a pro PC krásných jeden milion kopií. Za což určitě gratulujeme.

A jen dodáváme, že první ze série tří hlavních rozšíření s názvem Hellfire Knight vyšlo 29. ledna. Plnou hru Code Vein (naše recenze zde) si můžete koupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

JP scéna: Code Vein slaví a God Eater 3 se rozšiřuje

God Eater 3

A teď budeme přímo navazovat ne předchozí informaci. Když jsme totiž výše zmínili tvůrce série God Eater, tak musíme rovnou připomenout, že třetí díl této série dostane dnes, tedy 6. února, bezplatnou aktualizaci verze 2.40. Ta do hry přidává epizody Traversing the Past pro Keitha Pennyworta a Neala Pennyworta. Níže se můžete podívat na trailer Traversing the Past: Episode Keith, který nás s přídavkem seznámí blíže.

God Eater 3 je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Switch a PC. Hru můžete zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Epizoda Keith

Epizoda Neil


One Punch Man: A Hero Nobody Knows

Poslední dnešní novinou ze stáje Bandai Namco je nový trailer k bojovce One Punch Man: A Hero Nobody Knows představující nedávno potvrzené hratelné postavy Puri-Puri Prisoner, Sneck a Crablante a také úplně novou postavu Boros.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows vyjde nejprve 27. února v Japonsku pro PlayStation 4 a Xbox One a následně 28. února pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC (pouze digitálně přes Steam) v Severní Americe a v Evropě.


Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

Jak představit hru co nejrychleji a co nejpřehledněji? O to se v případě Persony 5 Scramble: The Phantom Strikers postará asi nejoblíbenější postavy hry Sakura Futaba (dabing Aoi Yuuki). Tato super hacker Navigatorka skupiny Phantom Thieves of Hearts nám ve 3 minutách vysvětlí, o jaký druh hry v případě Persony 5 Scramble vlastně jde.

Vydání Persony 5 Scramble: The Phantom Strikers je naplánováno prozatím pouze v Japosnku a to na 20. února pro PlayStation 4 a Switch.


Touhou Spell Bubble

Teď se na chvíli dáme směsici videomateriálů. Taito totiž vydalo nové gameplay trailery k hudebnímu logickému spin-offu série Touhou Project jménem Touhou Spell Bubble. Hra má prozatím naplánováno vydání pouze v Japonsku a to 6. února pro Switch prostřednictvím Nintendo eShopu, ale Touhou projekty se k nám většinou nějakou cestou dostanou.

Slíbená videa najdete níže nebo v přiložených odkazech.

Story Mode: The Beginning

Výuka - Spell Bubble Basics

Další výuková videa najdete zde: Beat Attack a Combo Attack.


Ganbare! Super Strikers

Zní to trošku šíleně, ale další hra, a dnešní poslední, je kombinací taktického RPG a klasického evropského fotbalu. Jde o hru Ganbare! Super Strikers od studia Rese Games!, která prozatím vyšla pouze digitálně na Steamu v červenci roku 2018. Teď se někdy v únoru dočkáme také verze pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a PS Vitu.

Ganbare! Super Strikers je lehce inovativní mix mezi taktickým RPG a fotbalem. Vyhráváte zápasy abyste zvýšili vlastní level a získali nové vybavení, které vám umožní učit se speciální schopnosti. Můžete pak zvyšovat statistiky hráčů nebo zvýšit ochranu před různými efekty, měnící stav vašich hráčů.

Ve hře si musíte vytvořit svůj vlastní fotbalový tým a postavit se v příběhovém režimu velkému množství konkurenčních týmů. Nebo se můžete připojit k národnímu japonskému fotbalovému týmu a stát se nejlepším fotbalistou na světě.

Zdroj: Bandai Namco, Taito, Ratalaika Games a Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama