Novinka Persona 5 Strikers nabídne obří bitvy

Persona 5 Strikers nabídne obří bitvy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Nová upoutávka láká na maximálně dynamickou akci.

Reklama

Pomalu ale jistě se nám blíží vydání Persona 5 Strikers a v nejnovějším traileru All-Out Action od Atlusu máme aspoň nějakou šanci vidět, jak budou probíhat průzkumy dungeonů. Jde o poměrně akční video, zaměřené výhradně na dungeony, které budou Phantom Thieves v Japonsku prozkoumávat. Samozřejmě ale hra vyjde nejen v Japonsku, ale po celém světě a nabídne rozsáhlé možnosti průzkumu a soubojů.

Čeho si asi v novém traileru ke hře Persona 5 Strikers všimnete, je celá řada hratelných postav. Video začíná Jokerem, kterého zastihneme uprostřed bitvy. Můžeme ho vidět bojovat docela aktivním způsobem, což není u Persony úplně zvykem, a jak pak pomocí své Persony Arsena využívá specifické schopnosti jako jsou Cleave, Dream Needle a Zio. Pak se do hry ale vloží také Fox, Panther, Skull, Queen a dokonce i nová postava Sophia, a všichni si najdou vlastní způsob, jak porazit nepřátele. Asi bych doporučil zaměřit se na část se Sophií, protože máme příležitost vidět několik z jejich dovedností, které může její Persona jménem Pithos v boji použít. Ve videu jsou ale zmíněny pouze tři, které jsou označeny jako Dia?, Kouha? a Rakunda?

Persona 5 Strikers vyjde celosvětově pro PlayStation 4, Nintendo Switch a přes Steam pro PC 23. února. Konzolové verze ale v Japonsku najdete v prodeji pod názvem Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers. Vy si ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk. Pokud si hru předobjednáte v Digital Deluxe edici (PlayStation 4, Nintendo Switch a Steam), získáte přístup do hry o čtyři dny dříve, tj. 19. února.

Zdroj: atlus.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama