JP scéna: My Hero One’s Justice 2 a Captain Tsubasa
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka JP scéna: My Hero One’s Justice 2 a Captain Tsubasa

JP scéna: My Hero One’s Justice 2 a Captain Tsubasa

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dále vás čekají střípky o Steins;Gate, Death Come True nebo Ascendant Hearts.

Reklama

Dnes vás čekají nové hratelné postavy, ukázky z hraní fotbalu, ale také rematery starších her a vizuální romány pro Switch.

My Hero One’s Justice 2

Poslední číslo časopisu Weekly Jump odhalilo novou hratelnou postavu pro My Hero One's Justice 2 v podobě Kenda Rappy. Jde o super silného bojovníka, který se specializuje na boj zblízka a každý jeho útok je plný intenzivní síly a jen jediný zásah soupeře může v boji vést k získání iniciativy.

Časopis také odhaluje nový režim misí, jehož cílem je vytvoření vlastní kanceláře hrdiny. Přidělením bodů a různých efektů získaných ze splněných misí, si můžete vytvořit svou vlastní oblíbenou postavu. Za hrdinské mince můžete také vyzkoušet nové spojence. A kromě kladných hrdinů můžete dokonce zaměstnávat zločince.

My Hero One's Justice 2 vyjde v Japonsku pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 12. března a následně v celém zbytku světa pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC (prostřednictvím Steamu) 13. března.


Captain Tsubasa: Rise of New Champions

GameSpot, IGN a JeuxActu uveřejnili první gameplay videa z chystané fotbalové akce Captain Tsubasa: Rise of New Champions od Bandai Namc, vycházející z klasické manga série. Nečekejte ale žádný simulátor typu FIFA nebo PES, protože se na oficiální japonské stránce Captaina Tsubasy objevily první informace o herních systémech.

Motem hry je "každý si může užít super hraní Captaina Tsubasy". Každá postava tak bude mít Spirit meřák a speciální dovednosti a vlastnosti, díky kterým bude moci používat super pohyby. Jejich užití dokáže ovlivnit vývoj zápasu. Spirity můžete spotřebovávat na různé pohyby (Moves), jako jsou třeba střelby na bránu, až po driblování, kopy a bloky.

Týmy budou mít i společný měřák, zvyšující morálku družstva. Ten se bude plnit jakmile úspěšně provedete různé další úkony. Třeba obehrajete soupeře nebo mu ukradnete míč. Naplněním tohoto měřidla na maximum můžete aktivovat V-Zone. Tím se zvedne rychlost regenerace Spiritu a pokud má kapitán týmu speciální vlastnost Captai Skill, mohou být použity i další speciální efekty, jako je driblování, střelba na bránu, kradení míče, blokování střelby nebo chytnutí míče brankářem. A některé kopy lze aktivovat pouze ve vzduchu, zatímco jiné zese pouze spoluprací dvou hráčů.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions má vyjít v roce 2020 pro PlayStation 4, Switch a pro PC (pouze digitálně přes Steam). Níže se podívejte na první záběry z hraní.


Death Come True

Izanagi Games mají na 6. února v době od 20:30 do 21:00 JST v Šindžuku Wald 9 v Tokiu naplánovanou prezentaci hry Death Come True. Tato ukázka bude vysílána živě na YouTube kanálu.

Na akci se představí producent Shinsuke Umeda, scénárista a herní režisér Kazutaka Kodaka, filmový režisér Hayato Andou, Kanata Hongou (představitel Makota Karaki), Chiaki Kuriyiama (představitelka Akane Sachimury), Win Morisaki (představitel Nozomu Kujii), Yuki Kaji (představitel hotelové služby) a Chihiro Yamamoto (představitelka Nene Kurushimy).

Izanagi Games pozvou prostřednictvím kampaně na Twitteru 70 zájemců, kteří se přímo zúčastní akci. Uživatelé, kteří sledují @DeathComeTrue a retweetnou tento tweet, budou zařazeni do loterie. Vítězové se z akce také vrátí domů s originální taškou Death Come True.

Death Come True je videohra hraná živými herci, kterou režíroval a napsal tvůrce série Danganronpa Kazutaka Kodaka. Vyjde pro PlayStation 4, Switch, PC, iOS a Android v letošním roce 2020 v několika jazykových mutacích.

JP scéna: My Hero One’s Justice 2 a Captain Tsubasa

Ascendant Hearts

Prvním dnešním vizuálním románem je Ascendant Hearts od Isekai. Poprvé tato hra vyšla přes Steam v lednu 2018 ve verzi pro PC, ale nyní půjde koupit prostřednictvím Nintendo e-shopu ve verzi pro Switch a to od 30. ledna.

Vývojáři ze studia Visualnoveler přivedli k životu příběh Hayata, který do jisté doby žil úplně obyčejný život, dokud ho nepostihla amnézie (kolikrát jsme tohle už u JRPG a vizuálních románů viděli) a probudil se ve světě, který se podobal spíše videohrám které hraje, než reálnému světu.

Od teď jej čekají úplně jiné povinnosti. Načíst úkoly, získat a rozdělit dovednostní body, po smrti se může znovu "narodit", to všechno mu vůbec nevadí. navíc mu mág jménem Shiori nabízí pomoc při plnění úkolů, naučí jej jak bojovat s monstry, plnit questy a ukládat předměty do zvláštního metafyzického prostoru zvaného "inventář".

Ascendant Hearts je parodií na tradiční JRPG a MMORPG, přitom nabízí působivý fantasy svět plný příšer a nezapomenutelných postav, odlišná prostředí, včetně strašidelné knihovny, šílené vědecké laboratoře a třeba chrámu eldritchů. Vše se odehrává ve velmi vtipné atmosféře a vše může skončit třemi různými konci.


Prison Princess

Qureate vydali druhý trailer k únikové adventuře Prison Princess (více zde), která má pro Switch vyjít celosvětově prostřednictvím Nintendo e-shopu již 30. ledna.


Yumeutsutsu Re:Master Bundle Pack

Kogado Studio připravuje vydání kompilace Yumeutsutsu Re: Master Bundle Pack pro konzoli Switch. V Japonsku vyjde 23. dubna v ceně za 8 580 jenů a tato fyzická kopie her bude obsahovat základní hru Yumeutsutsu Re: Master a fan disk Yumeutsutsu Re: After. Tento přídavek obsahuje několik epizod, odehrávajících se po hlavním příběhu hry (Kokoro After Story: Yumeutsutsu Re:Unification, Saki After Story: Deadline Rather than Paradise, Nana After Story: Ghosts of the Past, Marie After Story: Married Life a Honoka Episode: Love Story, With Her and the Dog).

Hra Yumeutsutsu Re: Master vyšla poprvé v Japonsku pro PlayStation 4, Switch, PS Vita a pro PC v červnu loňského roku. Kromě Switch verze byly všechny v prodeji i fyzicky.

JP scéna: My Hero One’s Justice 2 a Captain Tsubasa

Steins;Gate

Rozloučíme se dvojicí oznámení týkající se série Dále vás čekají střípky o Steins;Gate.

Studio Mages. oznámilo titul Steins;Gate 0 Elite, ale bohužel nevíme nic dalšího. Nevíme pro jaké platformy se chystá a ani kdy vyjde, ale stejně jako Steins;Gate Elite a Steins; Gate půjde o "kompletně animovanou adventuru".

Steins;Gate 0 Elite bude přímým pokračováním Steins;Gate Elite, která vyšla na konci roku 2018 v Japonsku a ve zbytku světa v roce 2019. Elite je v současné době k dispozici pro PlayStation 4, Switch, PS Vitu, PC a iOS. Další informace ale máme čekat někdy později.

Dále Mages. oznámili přípravu televizního hraného seriálu Steins;Gate pro Hollywood, o kterou se postará Skydance Television (stojí třeba za Grace and Frankie pro Netflix). Konkrétní informace budou oznámeny později.

Zdroj: Games Talk, GameSpot, IGN, JeuxActu, Bandai Namco, Izanagi Games, Famitsu, Kogado Studio, Isekai, Qureate, Mages.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama