JP scéna: Persona 5 Scramble v traileru nebo gameplay z Blue Protocolu
Novinka JP scéna: Persona 5 Scramble v traileru nebo gameplay z Blue Protocolu

JP scéna: Persona 5 Scramble v traileru nebo gameplay z Blue Protocolu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Těšit se můžete i na Katanu Kami, AeternoBlade II na PC a třeba na demo Langrisseru I & II.

Reklama

Dnešní okénko na japonskou herní scénu bude krátké, ale o to intenzivnější, protože půjde jen o nové gameplaye a trailery z her, které vyjdou, snad jen prozatím, pouze v Japonsku.


Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

V prvním příspěvku zaostříme na Sophii a Zenkichi Hasegawu z Persony 5 Scramble: The Phantom Strikers, ne které se zaměřuje úplně nový trailer od Atlusu.

Akční Persona 5 Scramble: Phantom Strikers vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch 20. února a pokud máte účet na japonském PlayStation Store nebo Nintendo eShopu, můžete si vyzkoušet její demo.


Blue Protocol

Pokračujeme onlineovkou Blue Protocol, ke které si Bandai Namco připravilo sérii live streamů Blue Pro Report. V prvním z nich debutovali 40 minutami nových gameplay záběrů, ale na další si patrně budeme muset pokat, protože v současné době probíhá přihlašování k uzavřenému beta testování tohoto akčního MMORPG.

Blue Protocol je ve vývoji pouze pro PC a níže se můžete podívat na slíbené záběry:

  • od 16:40 do 34:40 - přizpůsobení postavy
  • od 35:40 do 42:20 - Feste Encounter a gameplay
  • od 43:10 do 58:45 - průchod městem

Yggdra Union: We’ll Never Fight Alone

Společnost Sting vydala v dubnu loňského roku bojovku Yggra Union na chytré telefony. Nově ale ohlásila také Switch verzi s názvem Yggdra Union: We’ll Never Fight Alone. Ta má prostřednictvím Nintendo eShopu vyjít v Japonsku 5. března za 1 980 jenů (něco přes 400 Kč).

Zajímavostí je, že Switch verze bude podporovat novou funkci Cheats. Najdete mezi nimi možnosti jako změnu zaměření jedné postavy v druhou, takže dokáže využívat jiný styl boje, dále cheat, který zakazuje nepřátelům zasazovat critical hity, nebo si můžete na začátku bitvy maximalizovat své dovednosti a schopnosti. Funkce Cheats ale nebude ve hře přístupna od začátku, musíte ji aktivovat zadáním konkrétních příkazů, které najdete v herní příručce (na Switchi pod tlačítkem "-").


VVVtunia

Rozloučíme se prvním krátkým trailerem a videem ze zákulisí vývoje VVVtunie od Compile Heartu, které uveřejnili během speciálního programu ke spuštění prodeje hry Death End re:Quest 2. VVVtunia je vyvíjena pro konzoli PlayStation 4 a vyjít má někdy v roce 2020, ale jen v Japonsku.

Více se o tomto spin-off série Neptunia dovíte z vide níže:

  • teaser trailer - od 10:10 do 11:08
  • Behind the Scenes - od 12:47 do 16:15

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout

Rozloučím se jednou krátkou zprávou od vydavatele Koei Tecmo. Společně s vývojáři ze studia Gust totiž oznámili krásné číslo, týkající se hry Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout. Celkové celosvětové množství vyskladněných fyzických a prodaných digitálních kopií tohoto RPG se vyšplhalo přes 350 000 kusů. Přitom Atelier Ryza: Ever Darkness & The Secret Hideout vyšla poprvé pro PlayStation 4 a Switch v září loňského roku, následována v říjnu PC verzí.

JP scéna: Persona 5 Scramble v traileru nebo gameplay z Blue Protocolu

Zdroj: Atlus, Bandai Namco, Compile Heart, Sting a Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama