JP ve zkratce: Asuna gameplay, design postav Tite Kuby a další
Dragon Ball Z: Kakarot Novinka JP ve zkratce: Asuna gameplay, design postav Tite Kuby a další

JP ve zkratce: Asuna gameplay, design postav Tite Kuby a další

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Novinky ze Sword Art Online: Alicization Lycoris, Projectu Sakura Wars, Dragon Ballu Z: Kakarot, OP: Pirate Warriors 4 a Jump Force ve zkratce.

Reklama

V posledních dnech se na japonské herní scéně událo pár zajímavých věcí, které si shrneme do jedné delší novinky. Snad se vám tento formát bude líbit.

Sword Art Online: Alicization Lycoris

Dnes začneme sérií SAO. Bandai Namco vydalo nové, ale pouze 42 sekund dlouhé gameplay video z chystaného pokračování Sword Art Online: Alicization Lycoris, kde představuje Asunu v pohybu.

Sword Art Online: Alicization Lycoris je ve vývoji pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC. Datum vydání ale ještě nebylo oznámeno.

Project Sakura Wars

Dalším zajímavým videem je nový trailer ke hře Project Sakura Wars. Společnost Sega totiž uvolnila srovnávací materiály, které porovnávají finální vzhled modelů postav s původními návrhy designéra Tite Kuba.

Project Sakura Wars má vydání v Japonsku naplánováno pro PlayStation 4 na 12. prosince a následně vyjde na jaře roku 2020 v Severní Americe a v Evropě.

One Piece: Pirate Warriors 4

Blok novinek z posledního čísla časopisu V-Jump začneme hrou One Piece: Pirate Warriors 4. Periodikum potvrdilo novou dvojici hratelných postav Bartolomea a Cavendishe, kteří rozšíří seznam hratelných charakterů. Můj nenáviděný (a časem velmi oblíbený) Bartolomeo může použít k obraně Bariéru, která je užitečná nejen co by obranný prvek proti klasickým atakům, ale také dokáže odolat charge útokům. Zároveň může Bartolomeo použít útok Homage Shinken: Bari Bari no Pistol. Cavendish se zase může změnit ve své alter ego Hakubu.

One Piece: Pirate Warriors 4 vyjde v roce 2020 ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC.

JP ve zkratce: Asuna gameplay, design postav Tite Kuby a další

Dragon Ball Z: Kakarot

Nakonec se ještě mrkneme na novinky z nejnovějšího čísla časopisu V-Jump, který prozradil pár drobností o Dragon Ballu Z: Kakarot.

Pokud jde o nepřátele, nabídne jich hra opravdu velké množství, od Androidu po různé formy Buua. Kromě toho se občas setkáte s nepřáteli, kolem kterých uvidíte nepříjemnou auru. Tito nepřátelé jsou extrémně silní, ale jejich porážkou získáte obrovské bonusy.

Pokud jde o prvky z původního Dragon Ballu, tak jedna z funkcí vám umožní bojovat proti nepřátelům, které jste již jedou porazili. Jen musíte získat sedm Dragon Ballů. Kromě těchto zápasů se můžete zúčastnit i snových zápasů, které v původním Dragon Ballu nebyly. Pokud pak znovu porazíte již jednou překonané nepřátele, získáte nejen Soul Emblemy, ale i další bonusy jako je zvýšení síla útoku a další EXPy.

Dragon Ball Z: Kakarot má vyjít celosvětově pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC 17. ledna 2020.

JP ve zkratce: Asuna gameplay, design postav Tite Kuby a další

Dragon Ball Xenoverse 2

U Dragon Ballu ještě chvíli zůstaneme. Bandai Namco v posledním vydání V-Jumpu oznámilo, že se letos v zimě objeví jako hratelná postava Super Uub. Ten bude součástí Ultra DLC Packu #2. Super Uubu bude ovládat ki útok Flash Chaser, kombo útoky Dragon Quick Attack, úhybný manévr Inside Buster a ultimátní útok Lightning Force.

Do hry navíc přibude Photo Mode a do Master Raidu režim 2v4.

Dragon Ball Xenoverse 2 je k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC.

Jump Force

Rozloučíme se trailerem na nové DLC pro bojovku Jump Force, které do hry dostane další dvojici postav, tentokrát z mang Naruto a Bleach. Jsou to Madara Uchiha a Toshiro Hitsugaya. Majitele Season Passu už mohou obě postavy stahovat, všichni ostatní až od 19. listopadu.

Jump Force je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC.

Zdroj: Ryokutya2089, Bandai Namco a Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama