Jungle: nový handheld od Panasonic
Novinka Jungle: nový handheld od Panasonic

Jungle: nový handheld od Panasonic

Michal Burian

Michal Burian

10

Společnost Panasonic odhalila novou kapesní herní konzoli, která uživatelům umožní přístup k online hrám a masivně multiplayerovým titulům ať už jsou kdekoliv + detaily a video.

Reklama

Podle portálu Gizmodo disponuje handheld Jungle QWERTY klávesnicí, touchpadem, d-padem, HDMI portem a micro USB portem. Spekuluje se také o operačním systému, podle všeho přístroj poběží na vlastně sestaveném Linuxu.

Nicméně, potvrzeny byly první podporované hry tohoto handheldu. Tou první se stala nadcházející masivně multiplayerová akce s RPG prvky od Bigpoint, tedy Battlestar Galactica Online, a druhou Online Underground.

Sluší se připomenout, že firma Panasonic již dříve vystrčila růžky a zkoušela se uchytit s herní konzolí 3DO (začala na ní série Need for Speed nebo klasika Road Rash), která se ale nikdy nesetkala s velkým úspěchem ve světě. Je tedy otázkou, jak dopadne Jungle, jenž se bude od konkurenčních handheldů lišit právě přístupem k online hrám a k masivně multiplayerových titulům. Ty budou uživatelé moci hrát opravdu kdekoliv.

Pro více informací o Jungle handheldu navštivte oficiální internetové stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama