Just Cause 3 nebude disponovat multiplayerem
Just Cause 3 Novinka Just Cause 3 nebude disponovat multiplayerem

Just Cause 3 nebude disponovat multiplayerem

Jan Kalný

Jan Kalný

5

Minimálně ne na začátku. Avalanche Studios bude mít teď spoustu práce přinést hru, která nás přinejlepším upoutá na několik dní. Otázkou je, jestli ale vyjde i ten multiplayer.

Reklama

Just Cause 3 bylo oznámeno, něco málo jsme se o tom dozvěděli a ještě jsme se podívali na trojici skvělých obrázků. Jsme si téměř jistí, že hratelnost bude správně chaotická a zábavná. Avalanche Studios se při oznámení podařilo ale vyvolat menší chaos i v našem světě. Třetí díl údajně nebude disponovat multiplayerem, i přes to, že fanouškovský JC2-MP je velmi oblíbený a sami vývojáři ho schvalovali.

Možná přece jen není všechno ztraceno. Spoluzakladatel Avalanche Studios Christofer Sundberg se při rozhovoru pro Gameinformer podělil o pár zajímavostí právě na tohle téma.

„Ten mod je naprosto fantastickej. Dlužíme těmhle lidem hodně. V podstatě podpořili hru a pomohli k tomu, aby zůstala hraná i tolik let po vydání. Neočekáváme ale něco podobného i pro Just Cause 3, ale i tak si v určité fázi musíme říct, na co se chceme soustředit. Naše síla spočívá v sandboxu a to chceme přenést do Just Cause 3.”

„Možná někdy v budoucnu Rica vezmeme do světa moderního multiplayeru,” dodal.

Připomeňme si, že tvůrci chtěli multiplayer už u druhého dílu, ale nevyšlo jim to z časových a finančních důvodů.

Druhou novinkou je videorozhovor s tvůrci hry o samotné hře, příběhu nebo možnostech. Dozvíme se spoustu zajímavostí právě o světě nebo hratelnosti.

„Už Just Cause 2 bylo obrovský. Tentokrát jsme se chtěli soustředit na hustotu a celý pocit ze světa. A to není jen o zvětšení celé mapy. Rozhodně jsme na tom teď líp co se detailů týče a nejde jen o povrch. Máme tu i jeskyně, tunely a další věci,” rozpovídal se game director Roland Lesterlin o světě.

Nečekejte ovšem ve videu gameplay ze hry - na ten si budeme ještě muset chvíli počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama