K milionu prodaných PlayStation VR schází necelých 100 tisíc
Novinka K milionu prodaných PlayStation VR schází necelých 100 tisíc

K milionu prodaných PlayStation VR schází necelých 100 tisíc

Michal Burian

Michal Burian

21

Do 19. února letošního roku se prodalo 915 tisíc kusů, pochlubila se Sony. Prodeje by měly stoupat, v plánu jsou další hry a zážitky.

Reklama

Společnost Sony se dnes pochlubila, že po celém světě se do 19. února letošního roku prodalo 915 tisíc kusů zařízení PlayStation VR. Jak vidno, virtuální realita pro PlayStation 4 si nachází cestu do obýváků hráčů. Kdyby na trhu byl dostatek kusů PS VR, prodeje by mohly být ještě lepší.

Andrew House, prezident a generální ředitel Sony Interactive Entertainment, v tiskové zprávě uvedl, že zvyšují výrobu PS VR, aby uspokojili poptávku. Zároveň hodlají nadále podporovat vývojáře, kteří chtějí vytvářet inovativní zážitky ve virtuální realitě pro PS4.

House zopakoval, že v současné době existuje více než 100 titulů pro PlayStation VR, do vývoje se zapojilo přes 360 vývojářů a vydavatelů od menších nezávislých týmů až po největší vydavatelské domy. V současné době má být ve vývoji více než 220 her a obsahu pro PS VR, včetně Ace Combat 7, Final Fantasy XV, Steel Combat, Tekken 7, Farpoint a Gran Turismo Sport. Do konce letošního roku má být vydáno přes 100 nových her a zážitků pro PS VR.

Ve srovnání s konkurencí se PlayStation VR daří velmi dobře, podle SuperData má Oculus RIft pouhých 243 tisíc prodaných kusů a HTC Vive ke konci roku 2016 mělo 420 tisíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama