Kalendáře pro hráče a geeky
Novinka Kalendáře pro hráče a geeky

Kalendáře pro hráče a geeky

Xzone

Xzone

4

Rok 2021 můžete strávit s Marvelem i DC.

Reklama

Inzertní PR článek.

Komplikovaný rok 2020 je za námi a věříme, že mnoho lidí vítá nový rok více než kdy dřív. Ono se není čemu divit, určitě souhlasíte, že bude lepší soustředit se na budoucnost. A prvním krokem je ten starý, otrhaný a popsaný kalendář s prokletým číslem 2020 spálit a vyměnit jej za nový. Doufejme, že takto o tom novém kalendáři za rok mluvit nebudeme.

Pro ty z Vás, kteří tak ještě neučinili samozřejmě přicházíme s řešením. Abyste si úspěšný nový rok trochu pojistili, můžete si vybrat i ochránce, který všechny možné potíže pomůže vyřešit.

Kalendáře pro hráče a geeky

Prvním ochráncem není nikdo jiný, než samotný hlídač města Gothamu, Batman. Gotham je teď prý celkem v bezpečí a tak se rozhodl pomáhat jinde, třeba i u vás. Zároveň je velice univerzální, ať už se v průběhu roku stane cokoliv, stačí sáhnout na opasek a je po problému. No a když třeba zaspíte a nestíháte dorazit včas na poradu, Batwing to jistí!

Dalším z osvědčených ochránců je Din Djarin aka Mandalorian. Chrání spíš mladší jedince ale pokud jste dostatečně roztomilí, například jako malý Grogu, nějak to určitě půjde.

Kalendáře pro hráče a geeky

Samozřejmě Batman není neporazitelný, jeho páteř by o tom mohla něco povyprávět. Mando už byl taky párkrát na kolenou a potřeboval pomoc. Pokud se tedy obáváte horších věcí, třeba útoku mimozemšťanů (jakoby 2020 nebyl už tak dost špatný, že?), bylo by vhodné sáhnout po trochu větším kalibru. V takovém případě se místo jednoho hlídače nabízí rovnou celá ochranka. Její podoba samozřejmě záleží na vás a varianty jsou hned tři. Buď vaše každodenní činnosti a plány pohlídá parta z DC Comics, z Marvelu a nebo rovnou všichni Pokémoni.

Kalendáře pro hráče a geeky

Banda od Marvelu má navíc i verzi Deluxe Pro Fajnšmekr+ s parádním diářem a propiskou v jednom setu. S takovou sadou už žádnou událost určitě nezapomenete.

Všechny kalendáře na rok 2021 najdete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama