Každá třída SW: The Old Republic zabere 200 hodin hraní
Star Wars: The Old Republic Novinka Každá třída SW: The Old Republic zabere 200 hodin hraní

Každá třída SW: The Old Republic zabere 200 hodin hraní

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Frank Gibeau, Hlavní mozek EA Games, se tentokrát kromě obvyklého vyprávění o ohromném rozpočtu rozpovídal i o přibližné hrací době. Zní to rozhodně zajímavě.

Reklama

Každá z osmi herních tříd (čtyři na straně Republiky a čtyři za Sithy) údajně nabídne kolem dvou set hodin herní doby. Toto šílené číslo však nezahrnuje craftování, raidy, resp. Operace a další čistě multiplayerové záležitosti.

Gibeau zdůrazňuje, že jde opravdu o gigantickou hru, do které se vyplatí investovat čas i peníze. Své tvrzení přirovnává k legendární Ultimě Online, která i po tolika letech překypuje hráči a pořád tvůrcům vydělává, a to v podstatě jen proto, že vývojáři tvoří do hry další a další obsah. S The Old Republic se tedy EA a BioWare pokusí o totéž.

Upřímně, nám se předvídání herního času v případě MMO her nějak zvlášť nezamlouvá, ať už to Gibeau myslí jakkoliv. I tak ale zní číslo zajímavě, přinejmenším značí, že tvůrci mají v každém ohledu megalomanské plány, které však často nedopadají zrovna dobře. Tak uvidíme, jak to dopadne tentokrát, a to snad ke konci letošního roku, kdy by mělo Star Wars: The Old Republic vyjít pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama