Každý rok nás čeká nová Star Wars hra
Star Wars: Battlefront Novinka Každý rok nás čeká nová Star Wars hra

Každý rok nás čeká nová Star Wars hra

Michal Burian

Michal Burian

42

Pokračování střílečky Battlefront v roce 2017, o rok později akční adventura ve stylu Uncharted.

Reklama

V následujících třech a čtyřech letech nás každý rok čeká jedna nová Star Wars hra. Společnost Electronic Arts hodlá licenci pořádně využít a do vývoje her ze světa Hvězdných válek zapojila hned několik svých studií.

V příštím roce nás čeká pokračování střílečky Star Wars: Battlefront od švédských DICE. Podle vyjádření EA nabídne druhý díl mapy a obsah z nových Star Wars filmů, takže se snad hráči konečně dočkají obsahu spojeného s filmem Síla se probouzí.

Nově složený tým Motive pod vedením sympatické Jade Raymond spolupracuje s Visceral Games (Dead Space) na akční adventuře Star Wars, která se objeví v roce 2018. V týmu je rovněž bývalá scénáristka Uncharted Amy Hennig.

Další Star Wars hru připravuje v Respawnu šéf vývoje God of War 3 s menším týmem. V současné době jsou v rané fázi vývoje a víme jen to, že půjde také o akční adventuru z pohledu třetí osoby. Očekávat ji tedy můžeme v roce 2019.

Co se finančních výsledků EA týče, za rok vykázala 4,566 miliard dolarů v čistých tržbách. Hodně pomohlo SW: Battlefront, které má 14 milionů kusů dodaných do skladů obchodů po celém světě.

Krom toho všeho chystají Electronic Arts zbrusu novou značku, která vyjde prý do konce března příštího roku. Odhalena bude již brzy - tedy buď již v červnu na E3 v Los Angeles nebo v srpnu na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. Jak si ale jistě vzpomenete, na novou IP lákali kluci a holky z BioWare. Na ty je ale podle nás ještě brzy, napadá nás tak adrenalinový projekt od Criterionu.

Abychom měli EA kompletní, tak ve druhém čtvrtletí uvidíme Mirror's Edge Catalyst (konkrétně 9. června), ve třetím čtvrtletí dorazí sportovní tituly FIFA 17, Madden 17 a NHL 17 (srpen až září). Na konci roku potom Battlefield 1 (21. října) a Titanfall 2, zatímco nové NBA Live a Mass Effect: Andromeda si musejí počkat na začátek roku 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama