Kdo si hraje, nezlobí! Představujeme Školu PUBG
Novinka Kdo si hraje, nezlobí! Představujeme Školu PUBG

Kdo si hraje, nezlobí! Představujeme Školu PUBG

Inzerce

Inzerce

Platformy Windows PC

Rady na správný seskok z letadla, výběr místa pro loot a výběr zbraní.

Reklama

Hraješ PUBG? A chceš se zlepšit v základních schopnostech typu ledge-grap, přesnost střelby, ale i pokročilých jako je týmová komunikace, rotace na mapě či teamfight a další? Pak pokračuj ve čtení.

OMEN ve spolupráci s esportovým týmem Inside Games představují sérii osmi videí ze hry PUBG, ve kterých se zaměřili na nejpalčivější problémy každodenních hráčů hry. Sleduj www.Grunex.com/HowToPUBG, kde postupně vychází jednotlivé epizody.

Kdo si hraje, nezlobí! Představujeme Školu PUBG

A co se dozvíš? Daniel „Seniks“ Ručka v úvodním videu celého seriálu odhaluje rady na správný seskok z letadla, výběr místa pro loot a výběr zbraní. Věděl si, že ideální vzdálenost pro výstup z letadla je 1,2km od cílové lokace? Podívejte se na první díl zde.

Nauč se PUBG od profíků! Spousty zajímavých rad a tipů se dozvíte také v dalších publikovaných epizodách týkajících se pokročilých herních mechanik vč. drive-by, tréninku přesnosti střelby a využití granátů nebo správného rozhodování během hry a hraní na public serveru!

Sleduj pravidelně v úterý a v pátek premiérové díly na www.Grunex.com/HowToPUBG.

Na závěr si dovolíme připojit tip pro hraní doma, u babičky, na koleji, na intru, u rodičů apod. Zkrátka pokud si hodně rozlítaný hráč potřebuješ vhodný přenositelný hardware. Takovým železem, které ti poskytne vysoký výkon v tenkém těle, jsou notebooky OMEN 15 a 17. Podrobnosti o noteboocích i informaci o prémiovém servisu, který s nákupem získáš, najdeš na výše zmíněné stránce.

Kdo si hraje, nezlobí! Představujeme Školu PUBG
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama