Kdo za vás bude bojovat a kdo vás v Grand Kingdom vyléčí?
Novinka Kdo za vás bude bojovat a kdo vás v Grand Kingdom vyléčí?

Kdo za vás bude bojovat a kdo vás v Grand Kingdom vyléčí?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

To vše se dovíte v novém traileru, zaměřeném na některé třídy postav.

Reklama

Před dvěma měsíci vydala společnost NIS America celkem podrobný souhrn informací ohledně hry Grand Kingdom, zaměřených na 4 druhy tříd postav. Každá tato třída se ale dále rozděluje na jednotlivá povolání.

Třeba melee jednotky, tedy ty útočící nablízko, se dále dělí na Fightery, Lancery, Noble, Blacksmith a Rogue typy. V jednotlivých třídách pak třeba najdeme specialisty na boj na dálku, na magii nebo úplně odlišný druh.

Nový trailer si z každé této třídy vybral jedno povolání a trochu více jej rozebírá. Najdeme zde Huntera, Medica, Fightera a Witch.

Hunter útočí logicky na dálku. Dokáže s velkou přesností zasáhnout i velmi vzdálené cíle, zasypat bojiště deštěm šípů nebo se umí ubránit proti kouzlům.

Medic patří do třídy specialistů a díky lektvarům v kulatých, baňatých nebo plochých lahvičkách, dokáže léčit zranění, nemoci nebo negativní účinky kouzel. Tato postava má ale také lahvičky naplněné kyselinou a jedem a tak se dokáže účinně bránit.

Fighter je klasickým kontaktním bojovníkem. Dokáže bránit nejen sebe, ale i své spojence a umí se díky síle a brnění doslova prořezat do samého centra formace nepřítele. Tento bojovník má navíc na výběr mnoho dalších dovedností a je patrně nejuniverzálnějším členem každé bojové skupiny.

Witch pak patří do třídy postav využívajících magii. Dokáže seslat mocná kouzla, která zasáhnou širokou oblast. Witch dokáže zaútočit na větší množství nepřátel, ale zároveň musí dávat pozor, aby nezasáhl také své spojence.

Grand Kingdom vyjde v Evropě pro PlayStation 4 a PS Vitu digitálně i v krabičce už 17. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama