Kdy se dočkáme očekávaných pecek od Ubi?
Driver: San Francisco Novinka Kdy se dočkáme očekávaných pecek od Ubi?

Kdy se dočkáme očekávaných pecek od Ubi?

Michal Burian

Michal Burian

Francouzský vydavatelský dům Ubisoft zveřejnil svůj rozvrh, kdy plánuje uvést na pulty obchodů velmi očekávané hry. Máme tak potvrzené, v jaké době se dočkáme leteckého simulátoru Tom Clancy's H.A.W.X. 2, inovativní strategie R.U.S.E., Wii verze populární TrackManie, akčních závodů Driver: San Francisco, adventury Sherlock Holmes pro Wii a nového Ghost Recon.

Reklama

Ubisoft se pochlubil svým rozvrhem, z něhož jsme vyčetli, že letecký simulátor Tom Clancy's H.A.W.X. 2 plánuje opravdu vydat již několikrát zmíněného 3. září aktuálního kalendářního roku (V USA 1. září). K tomu ještě přihodil informaci, že se brzy dočkáme nového traileru, tak uvidíme.

Pokud však čekáte na inovativní real-time strategii R.U.S.E., tak si do kalendáře dejte poznámku k 10. září (v USA 7. září), tedy týden po nástupu H.A.W.X. 2.

U TrackManie pro Nintendo Wii a DS také došlo ke změně, na regálech se objeví taktéž v září, ale až 24. Zatímco Driver San Francisco je prozatím v plánu na první čtvrtletí příští roku, podle mnohých s ním máme počítat koncem dubna, což je i podle nás dost reálné.

Závěrem ještě dodejme, že adventura Sherlock Holmes: The Case of the Silver Earring vyjde 12. listopadu pro Wii a Ghost Recon: Future Soldier je stále nastaven na Q1 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama