Kdy se dozvíme cenu a hardwarová specifika Nintenda Switch?
Novinka Kdy se dozvíme cenu a hardwarová specifika Nintenda Switch?

Kdy se dozvíme cenu a hardwarová specifika Nintenda Switch?

Michal Burian

Michal Burian

21

Včera Nintendo zapomnělo na spoustu detailů, které nás zajímají.

Reklama

Japonská společnost Nintendo včera prostřednictvím teaser traileru představila svou novou konzoli pojmenovanou Switch. Na trhu má být dostupná roku 2017, a jak se sami můžete přesvědčit, jde o hybrid mezi konzolí a handheldem. S Nintendem Switch budete moci hrát v pohodlí doma nebo si přístroj vzít ven a užívat si herní dobrodružství v parku, autě nebo v letadle.

Včera jsme se ale nedozvěděli, za kolik se bude Switch prodávat, jaký bude mít v sobě hardware a jak to bude s regionálním zámkem. Novinář Takashi Mochizuki z Wall Street Journal upozorňuje, aby hráči tyto informace nečekali v dohledné době. Podle něj se naplní scénář, kdy na tyto a další detaily budeme čekat až do příštího roku.

U těch dalších detailů je další důležitá věc - hry. Pořádně nevíme, co vše si na Nintendu Switch budeme moci zahrát. V teaser traileru byly k vidění hry Skyrim: Special Edition, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, NBA 2K17, Mario Kart 8 a Splatoon. Poté bylo potvrzeno, že Switch podpoří spousta vydavatelských společností a vývojářů, mj. EA, Ubisoft, Activision, Bethesda, Capcom, Sega, Codemasters, From Software, Square Enix, Take-Two, Warner Bros, Epic Games, Bandai Namco nebo THQ Nordic Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama