Kdy si s EA Access zahrajete další hry?
Need for Speed Novinka Kdy si s EA Access zahrajete další hry?

Kdy si s EA Access zahrajete další hry?

Michal Burian

Michal Burian

10

V předstihu si budete moci zahrát NBA Live 16, Need for Speed a Star Wars: Battlefront.

Reklama

Členské výhody programu EA Access spočívají v tom, že společnost Electronic Arts postupně rozšiřuje seznam o další hry, které si po neomezenou dobu můžete zahrát a samozřejmě i dohrát, včetně singleplayeru a multiplayeru. Takhle můžete pařit Dragon Age: Inquisition, Titanfall, FIFA 15, NHL 15, Madden NFL 15, NBA Live 15, EA Sports UFC, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, NFS: Rivals a Battlefield 4. V říjnu by navíc měl být nově Battlefield: Hardline.

Další výhodou je možnost si před vydáním po omezený čas vyzkoušet připravované tituly, což je dle mého velké lákadlo, když moc nejsou v módě demoverze. Od 24. září bude v EA Access k vyzkoušení NBA Live 16, 29. října Need for Speed a 12. listopadu Star Wars: Battlefront. Hru si stáhnete celou a po omezenou dobu (u FIFA 16 to bylo 10 hodin) budete moci hrát.

Členství v EA Access stojí 99 Kč měsíčně, s ročním předplatným zaplatíte 599 Kč.

Bohužel EA Access funguje pouze na konzoli Xbox One. Vedení Electronic Arts chtělo program i na PlayStationu 4, ale Sony jim řekla, že nepřináší žádné velké výhody pro jejich hráče. Měli v Sony pravdu, nebo své hráče připravili o zajímavou možnost?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama