Key art remaku Final Fantasy VII nebo DLC pro Final Fantasy XV
Final Fantasy VII Novinka Key art remaku Final Fantasy VII nebo DLC pro Final Fantasy XV

Key art remaku Final Fantasy VII nebo DLC pro Final Fantasy XV

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

A několik dalších zpráv z Final Fantasy 30th Anniversary Opening Ceremony.

Reklama

Začátkem tohoto týdne uspořádal Square Enix speciální akci, spojenou s kulatým výročím série Final Fantasy. Jmenovala se Final Fantasy 30th Anniversary Opening Ceremony a během ní přinesla společnost několik menších, ale pro fanoušky série o to důležitějších, zpráv. Začneme tím asi nejočekávanějším.

Final Fantasy VII Remake

Někteří fanoušci možná čekali víc, ale ohledně remaku Final Fantasy VII vydavatel stále tají konkrétní informace a jen potvrzuje předchozí slova Tetsuyi Nomury z ledna letošního roku. Jediné, co vám tak můžeme nabídnout je key visual pro Final Fantasy VII Remake, které snad bude na zahnání největšího hladu po novinkách stačit.

Final Fantasy XV

Square Enix také oznámil data vydání tří chystaných add-onů pro Final Fantasy XV. Můžeme vás proto seznámit s termíny startu DLC Booster Pack, Episode: Gladiolus a Episode: Prompto.

Booster Pack+ a Booster Pack (Free Version) vychází 21. února. Jeho obsahem budou vlastně in-game předměty, které poskytují výhody v boji a další drobnosti. Jedním z předmětů je oblek, který vás po dobu 30 minut udělá nepřemožitelným. Také zvyšuje třeba rybářské dovednosti a po použití jej můžete znovu využít až po 24 hodinách.

Episode: Gladiolus vychází 28. března a nabídne část příběhu z originálního pohledu Gladia. Oproti plné hře můžete využít krapet jiné ovládací prvky a Gladiovy speciální akce, které budou odlišné od toho, na co jste zvyklí u Nocta. Kromě toho se v epizodě objeví i stará známá postava série Final Fantasy Gilgamesh.

Episode: Prompto má vyjít někdy v červnu letošního roku, ale víc o ni zatím nevíme.

World of Final Fantasy

Do World of Final Fantasy přibude další postava. Jde o Balthiera z Final Fantasy XII, kterého budete moci přivolat do boje jako jednoho z Championů. Objevit by se měl formou volně stahovatelného obsahu společně s patchem 1.03. Kdy se ho ale dočkáme, to nevíme přesně.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Během Final Fantasy 30th Anniversary Opening Ceremony bylo uveřejněno také datum vydání Final Fantasy XII: The Zodiac Age ve verzi pro PlayStation 4. Tuto informaci jste již mohli zjistit z předchozí novinky, tak jen krátce. V Severní Americe a v Evropě vyjde 11. července a v Japonsku 13. července.

Remaster hry pro PlayStation 4 je převeden do HD rozlišení, bude obsahovat lepší zvuk a několik dalších vylepšení, včetně kompletně zrekonstruovaného bojového systému a vylepšeného systému tříd postav.

Itadaki Street Dragon Quest and Final Fantasy 30th Anniversary

Série Itadaki Street se rozroste o další díl. Bude jím Itadaki Street Dragon Quest and Final Fantasy 30th Anniversary. Během akce Square Enix potvrdil první postavy, kterými budou Noctis Lucis Caelum z Final Fantasy XV a Kefka Palazzo z Final Fantasy VI. Je vám asi z podtitulu jasné, že se seznam hratelných postav série Final Fantasy se ještě rozroste.

Jestli vám není titul znám, tak jde o deskovou hru, která v tomto roce oslaví stejné výročí dvou sérií, Final Fantasy a Dragon Quest. Itadaki Street Dragon Quest and Final Fantasy 30th Anniversary bude také první hrou série, která bude mít nadabované postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama