Killzone: Shadow Fall rozšířily dvě mapy zdarma
Killzone: Shadow Fall Novinka Killzone: Shadow Fall rozšířily dvě mapy zdarma

Killzone: Shadow Fall rozšířily dvě mapy zdarma

Michal Burian

Michal Burian

5

Hangar a Cruiser. V dubnu pak vyjde placené DLC s novou třídou, zbraněmi nebo nová obtížnost do singleplayeru.

Reklama

Guerrilla Games oznámili, že si majitelé Killzone: Shadow Fall mohou do multiplayeru zdarma stáhnout dvě nové mapy nazvané Hangar a Cruiser. Obě se vám představí v trailerech níže.

V dubnu bude následovat placené DLC Insurgent. Povstalecký balíček obsáhne zbrusu novou postavu, kterou bude saboteur převlečený za utečence. Pokud se za něj rozhodnete hrát, tak na začátku hry budete mít k dispozici pouze pistol. Jde ovšem o velmi dobrého zloděje, který dokáže ostatním ukradnout jejich zbraň. Kromě této schopnosti bude umět ještě hackovat automatické bojové věže a další zařízení.

V DLC dále budou tři nové schopnosti (E-Pulse, Tactical Echo a Guard Drone), tři zbraně (útočná puška M82, L512 SMG Pistol a Sta14 Rifle), nové výzvy a trofeje. Do singleplayeru ještě nová obtížnost Elite, kde budete limitováni na tři životy. Třikrát umřete a můžete hrát znovu. Troufnete si?

Tři nové schopnosti budou moci využít třídy Scout, Support a Assault. E-Pulse umožní instalaci zařízení, které v lokalitě stíží instalaci automatických zbraní, Tactical Echo je další zařízení odhalující přítomnost skrytých jednotek a Guard Drone přidá stacionárního bojového drona.

Pokud nevlastníte Season pass, tak za Insurgent DLC zaplatíte €9.99.

Obrázky z Insurgent DLC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama