Killzone slaví deset let
Killzone Novinka Killzone slaví deset let

Killzone slaví deset let

Michal Burian

Michal Burian

5

Zároveň vyšel placený balíček s kosmetickými věcmi a tři nové mapy zdarma.

Reklama

First-person střílečka Killzone se poprvé objevila na trhu 2. listopadu roku 2004 na PlayStation 2 a způsobila u hráčů velký poprask. Společnostem Sony a Guerrilla Games se podařilo odpovědět na konkurenční Halo, což byl hlavní úkol Killzone. Značka se nakonec adaptovala a našla si své fanoušky. Není tak divu, že vyšly čtyři hlavní díly a k nim ještě dva tituly pro handheld PlayStation Portable (Killzone: Liberation) a Vita (Killzone: Mercenary).

Vývojáři se rozhodli k 10. výročí vydat 10th Anniversary Expansion balíček do Killzone: Shadow Fall, který je zdarma pro majitele Season Passu, a kompletně zdarma nové mapy. Placený balíček přidá do multiplayeru dva nové skiny (‘Honor Guard’ a ‘Special Forces’) pro postavy, dva nové skiny pro OWL (‘Honor Guard’ a ‘Special Forces’) a další drobnosti.

Mnohem zajímavější jsou nové mapy zdarma. Konkrétně jde o Academy lokalitu, což je pravděpodobně nejpopulárnější mapa z Killzone 2, která bude hratelná i v kooperativním módu Intercept, a nakonec Weapons Facility mapa do co-opu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama