Kingdom Come: Deliverance 2 by nakonec mohlo na konzolích běžet v 60 fps
i Zdroj: Warhorse Studios
KCD2 Novinka Kingdom Come: Deliverance 2 by nakonec mohlo na konzolích běžet v 60 fps

Kingdom Come: Deliverance 2 by nakonec mohlo na konzolích běžet v 60 fps

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Pro Warhorse nejde o nedosažitelnou hodnotu.

Reklama

Koncem května producent Martin Klíma ze studia Warhorse na brněnské herní konferenci Game Access prozradil, že Kingdom Come: Deliverance 2 poběží na konzolích ve 30 fps. Dále uvedl, že hráči na PlayStation 5 a Xboxu Series X si budou moci hru s tímto frameratem užít v rozlišení 4K. Majitelé Xboxu Series S se poté budou muset spokojit s rozlišením 1440p. Vše tedy nasvědčovalo tomu, že vývojáři u konzolí již od počátku cílí právě na 30 fps.

V nově zveřejněném rozhovoru pro magazín Wccftech ale Klíma prozradil, že pro vývojáře není nedosažitelnou hodnotou ani 60 fps. Je tedy možné, že studio s postupující optimalizací objevilo možnosti, jak hru na konzolích rozběhat i ve vyšším frameratu, než je zmiňovaných 30 fps. V tuto chvíli však není jasné, zda by se případné vyšší snímkové frekvence mohli hráči dočkat již při vydání nebo formou aktualizace až někdy později. 

Důležitou veličinou může být v tomto směru také uvedení výkonnější konzole PlayStation 5 Pro, která bude k dispozici již začátkem listopadu. Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde 11. února na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama