Kingdom Come: Deliverance 2 odhalilo jazyky v čele s češtinou
KCD2 Novinka Kingdom Come: Deliverance 2 odhalilo jazyky v čele s češtinou

Kingdom Come: Deliverance 2 odhalilo jazyky v čele s češtinou

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hra nabídne plnohodnotnou lokalizaci včetně dabingu.

Reklama

Studio Warhorse zveřejnilo na svých sociálních sítí přehled lokalizací, které nabídne očekávané středověké RPG Kingdom Come: Deliverance 2. Už při představení hry vývojáři potvrdili, že se tuzemští hráči mohou těšit na oficiální češtinu. Nyní se k nám prostřednictvím níže přiložené tabulky dostává formální potvrzení. S jistotou tak víme, že se hra pochlubí plnohodnotnou českou lokalizací ve formě rozhraní, titulek i dabingu.

Právě absence dabingu byla mezi hráči hojně probíraným tématem v případě prvního dílu. Po několika letech od vydání se ale nakonec i první Kingdom Come: Deliverance českého dabingu dočkalo, byť „pouze“ v poloprofesionální podobě. V souvislosti s Kingdom Come: Deliverance 2 v uplynulých dnech vzbudily zájem také podrobnosti o frameratu a rozlišení na konzolí, které jsme od vývojářů zjistili na Game Accessu.

Další materiály by dle posledních zpráv mělo studio Warhorse zveřejnit již koncem týdne na akci Summer Game Fest. Kingdom Come: Deliverance 2 míří na PC (Steam) i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama