Kingdom Come: Deliverance 2 se ukáže na Summer Game Festu
KCD2 Novinka Kingdom Come: Deliverance 2 se ukáže na Summer Game Festu

Kingdom Come: Deliverance 2 se ukáže na Summer Game Festu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Naopak nemáme očekávat Metal Gear, Judas či Kingdom Hearts 4.

Reklama

Jak jsme psali v článku ohledně nových informací okolo očekávaného historického RPG Kingdom Come: Deliverance 2, producent Martin Klíma v rámci přednášky na brněnské akci Game Access prohlásil, že se nového traileru dočkáme "brzy". Sám jsem spekuloval, že by na něj tedy mohlo dojít v rámci Summer Game Festu, který nás čeká už v pátek 7. června. A skutečně, tato informace byla nyní potvrzena přímo od pořadatele a moderátora Geoffa Keighleyho.

Ten na Twitchi k akci uspořádal Q&A, kde odpovídal na dotazy diváků (informoval o tom například magazín Rock Paper Shotgun). Mnohé samozřejmě směřovaly k tomu, jaké hry se na akci objeví, a přestože Keighley na takové otázky většinou neodpovídá, tentokrát se nedržel zpátky. Nad rámec Monster Hunter Wilds či Metaphor: Refantazio, které už byly pro SGF potvrzeny, tak potvrdil právě i novou ukázku z Kingdom Come: Deliverance 2.

Keighley ale jmenoval také tituly, které naopak očekávat nemáme. Mezi nimi je například sci-fi Judas od tvůrce BioShocku, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Kingdom Hearts 4 či příběhovka The Wolf Among Us 2 od Telltale. Celkově máme, jako je již u SGF zvykem, očekávat show zaměřenou na již oznámené tituly, nikoli zcela nová oznámení. Prezentace potrvá přibližně dvě hodiny.

Sledovat ji budete moct například na YouTube či Twitchi od 7. června 23:00 středoevropského letního času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama