Kingdom Come: Deliverance odhaluje herce
KC: Deliverance Novinka Kingdom Come: Deliverance odhaluje herce

Kingdom Come: Deliverance odhaluje herce

Michal Burian

Michal Burian

54

Ve středověkém RPG uslyšíme herce jako je Brian Blessed nebo Tom McKay.

Reklama

České studio Warhorse odhalilo herce, kteří se podílejí na připravovaném středověkém RPG titulu Kingdom Come: Deliverance. Zároveň došlo k vydání videa, které ukazuje tvorbu cut-scén. Dohromady bylo v motion-capture místnosti Warhorse nahráno více než 240 minut, které zachycují přes 50 herců z České republiky, Velké Británie a USA.

Během hraním uslyšíme například herce jako je Brian Blessed nebo Tom McKay. Hlavního hrdinu Henryho si vzal na starost Tom McKay, právě on bude prahnout po pomstě své rodiny. Jeho otce nadaboval Matthew Wolf a Jennifer K Preston zase matku.

Warhorse Studios klade důraz na realismus a historickou přesnost ve všech aspektech Kingdom Come: Deliverance. Vše má podpořit silný příběh a mnoho neherních postav, které vycházejí ze skutečných historických postav. Legendární britský herec Brian Blessed kupříkladu zastává roli Konrada Kyesera, slavného vojenského inženýra pocházejícího z Německa. Ve hře bude Konrad pomáhat hráči při jeho cestě. Do války vtáhne Henryho mladý lord Hans Capon, kterého ztvárnil Luke Dale.

Na všechny herce a jejich role se můžete podívat na Imdb.com. Na odhalení českých herců si musíme počkat, o nich zatím ani čárka. Otázkou zůstává rovněž český dabing, Warhorse nad tím uvažují, ale definitivní rozhodnutí prozatím nepadlo.

„Příběh hraje v naší hře velmi důležitou roli. A že je v ní hodně příběhu. Obsahuje 60 hodin dialogů a 3,5 hodiny cutscén, ve kterých hraje více než 50 herců. A není to jen scénář, který je důležitý, ale také realizace,“ říká Daniel Vávra na začátku nového videa, které obsahuje české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama