Kingdom Come: Deliverance v novém traileru
KC: Deliverance Novinka Kingdom Come: Deliverance v novém traileru

Kingdom Come: Deliverance v novém traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

81

Trailer se zaměřuje na různé postavy v čele s rodiči hlavního hrdiny. <strong>Aktualizováno.</strong>

Reklama

Tvůrci Kingdom Come: Deliverance ze studia Warhorse poměrně překvapivě zveřejnili nový trailer. Video ukazuje zejména různé více či méně významné postavy, s nimiž se během příběhu hry setkáme. Podobně jako v předešlém traileru si můžete všimnout, že jedna z těch postav vypadá přesně jako Dan Vávra.

Na celém traileru je dost možná nezajímavější větší zaměření na rodiče hlavního hrdiny Jindřicha. Když se Jindřich stane svědkem jejich smrti a vypálení rodné vesnice, dostane se do služeb pána Radziga, aby získal potřebný výcvik. To, kam ho jeho další cesta zavede, se nejspíš dozvíme až 13. února 2018, kdy Kingdom Come: Deliverance vyjde pro PC, PS4 a Xbox One.

Přečtěte si také náš nedávný komunitní rozhovor, v němž PR manažer Warhorse Studios Tobi Stolz-Zwilling odpověděl na řadu otázek od čtenářů.

Aktualizace (původní zpráva vydána v 16:26): Studio Warhorse dnes odhalilo také bonus za předobjednávku Kingdom Come: Deliverance. Když si hru předobjednáte ve verzi pro PC (Steam), PS4 nebo Xbox One, získáte balíček Treasures of the Past, který zahrnuje exkluzivní sadu zbroje pro hlavního hrdinu a nové mapy, které vás dovedou k objevení různých pokladů a míst.

Balík Treasures of the Past bude k dispozici také všem, kteří budou mít ke Kingdom Come přístup díky finanční podpoře na Kickstarteru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama