Kingdom Come: Deliverance vyjde 13. února 2018
KC: Deliverance Novinka Kingdom Come: Deliverance vyjde 13. února 2018

Kingdom Come: Deliverance vyjde 13. února 2018

Martin Cvrček

Martin Cvrček

138

Konkrétní datum vydání, které platí pro všechny regiony a platformy, doprovází nový trailer.

Reklama

Konečně. Konečně známe konkrétní a podle všeho finální datum vydání Kingdom Come: Deliverance od Warhorse Studios. Jak mnozí očekávali, středověké RPG zasazené do českých zemí nakonec nestihne rok 2017, a tak vyjde až 13. února 2018.

Datum platí pro všechny regiony a všechny platformy, tedy PC, PS4 a Xbox One. V rámci digitální distribuce bude PC verze stát 49,99 €, konzolové verze jsou tradičně dražší a jejich cena je stanovená na 59,99 €. Samozřejmě bude k dostání i krabicová verze pro všechny tři platformy. Hra už má navíc svou vlastní stránku obchodu na Steamu a v přípravě je také sběratelská edice. Podrobnosti o ní má brzy zveřejnit vydavatel Deep Silver.

Tabulka jazyků na stránce hry na Steamu potvrzuje, že se (aspoň prozatím) nepočítá s českým dabingem. Lokalizace formou titulků bude, ale dabing bude očividně jen anglický, německý a francouzský. Na Steamu najdeme také HW nároky, které přikládáme níže, tvůrci ale zdůrazňují, že nejsou finální, takže se pravděpodobně ještě změní.

K dispozici je i nový trailer, který přibližuje příběhové pozadí hry. Hráč se v Kingdom Come: Deliverance ujme role Jindřicha (v angličtině Henryho), kovářova syna, jehož mírumilovný život je zničen nájezdem žoldnéřů, kteří vypálili jeho rodnou vesnici. Jindřich je jedním z mála přeživších tohoto masakru a osud ho zatáhne do krvavého konfliktu a intrik občanské války, v níž pomůže s bojem za budoucnost Čech.

Provizorní HW nároky

Minimální požadavkyOperační systém: Windows 7 64-bit / Windows 8 (8.1) 64-bitProcesor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz, AMD CPU Phenom II X4 940Paměť: 6 GB RAMGrafická karta: Nvidia GPU GeForce GTX 660, AMD GPU Radeon HD 7870DirectX: Verze 11Pevný disk: 30 GB volného místaZvuková karta: Integrovaná

Doporučené požadavkyOperační systém: Windows 7 64-bit / Windows 8 (8.1) 64-bitProcesor: Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz, AMD CPU AMD FX-8350 4 GHzPaměť: 8 GB RAMGrafická karta: Nvidia GPU GeForce GTX 1060, AMD GPU Radeon RX 580DirectX: Verze 11Pevný disk: 30 GB volného místaZvuková karta: Creative SOUND BLASTER Zx

Screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama