Kodžimův další projekt má být horor s názvem Overdose
Novinka Kodžimův další projekt má být horor s názvem Overdose

Kodžimův další projekt má být horor s názvem Overdose

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hlavní postavu zřejmě ztvární herečka z Death Stranding.

Reklama

Nedávno jsme psali o tom, že herec Norman Reedus zřejmě prozradil pokračování hry Death Stranding, ve které ztvárnil hlavní postavu, doručovatele Sama Bridgese. Oficiální oznámení stále nepřišlo a namísto toho tady je další nepotvrzená informace, jež ovšem pochází od důvěryhodného insidera Toma Hendersona.

Ten v článku pro magazín Try Hard Guides řekl, že studio Kojima Productions nyní pracuje na hře s názvem Overdose. Henderson tvrdí, že už viděl záběry přímo ze hry, které ukazují hlavní postavu, jež vypadá jako Mama z Death Stranding a má na sobě modré šaty. Nemělo by však jít o Death Stranding 2, postavu jen zkrátka ztvárnila stejná herečka – Margaret Qualley.

Tato postava prý ve videu chodí temnými koridory, s baterkou v ruce. Vše je viděno z 3rd person pohledu, ale údajně by hra měla nabízet také 1st person režim. Na konci ukázky měl být jakýsi jumpscare a ukázala se obrazovka "GAMEOVER", následována slovy "A Hideo Kojima Game... OVERDOSE".

V minulosti se spekulovalo, že má Kodžima a jeho tým pracovat na hře pro Xbox, která měla nějakým způsobem využít cloud. Jde o tento titul? Dozvědět se to můžeme už velmi brzy, oznámení na Summer Game Festu či prezentaci Xboxu je určitě ve hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama