Kojima v The Phantom Pain neztrácí smysl pro humor
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka Kojima v The Phantom Pain neztrácí smysl pro humor

Kojima v The Phantom Pain neztrácí smysl pro humor

Michal Burian

Michal Burian

17

Představil kuřecí čepici, která vám usnadní hru. <strong>Aktualizováno o kvalitnější obrázky</strong>.

Reklama

Aktualizace: Kojima zveřejnil obrázky přímo ze hry Metal Gear Solid V: The Phantom Pain s čepičkou. Ta bude sloužit pro usnadnění hry. Více níže.

Původní zpráva

Pondělí 29.12.2014 10:29

Japonský designér Hideo Kojima nám již dříve předvedl, že Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bude skvělá akce, kde se pobavíme. Napjatou atmosféru budete moci odlehčit žertovnými krabicemi, do nichž se budete moci schovat, stejně tak čepicí připomínající kuře. Pokud jste zmateni, tak klobouk má svůj účel, není ve hře pro nic za nic.

Kotaku přišlo se zprávou, že hráči, kteří často v novém Metal Gear Solid V umřou nebo nedokážou splnit misi, tak budou dotázáni, zda nechtějí kuřecí čepici. Pokud budou souhlasit, tak si hlavní hrdina obleče čepici, která usnadní hru. Když bude mít Snake čepici, tak nepřátelé budou reagovat pomaleji a celkově bude hra snazší. Navíc se zdá, že klobouk ve tmě svítí.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain nemá stanovené datum vydání, očekává se v nadcházejícím roce ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama