Kolik bude stát prémiové členství u Nintenda Switch?
Novinka Kolik bude stát prémiové členství u Nintenda Switch?

Kolik bude stát prémiové členství u Nintenda Switch?

Michal Burian

Michal Burian

16

Online služby a multiplayer konzole/handheldu Switch budou levnější než v případě PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama

Roční členství ve službách PlayStation Plus a Xbox Live Gold se oficiálně prodává za 1299 Kč, respektive 1499 Kč. V obchodech se dá sehnat levněji, případně počkat na nějakou výraznější slevu. V průměru ale jde o tisíc korun za 12 měsíců.

Stejné podmínky s příchodem konzole/handheldu Switch zavádí i Nintendo. Hráči budou muset platit za to, aby si své hry mohli zahrát s ostatními v multiplayeru. Kolik to bude? Podle nejnovějších informací se členství má pohybovat v rozmezí od 2000 do 3000 jenů. V přepočtu na dolary je to 17,50 až 26,50, což by v naší měně bylo 437 až 662 korun. Na přesnou částku si musíme ještě počkat, tu zatím Nintendo nestanovilo.

Hráči, kteří si budou platit členství, se mohou těšit na hry "zdarma". Půjde o NES/SNES hry, každý měsíc prý jedna hra. Předplatné nebude vyžadováno hned v den vydání přístroje, tedy 3. března 2017, ale až během podzimu. Bez předplatného nebudete mít přístup k multiplayeru, voice chatu nebo do online lobby.

Závěrem pro vás máme reklamu, která bude k vidění o přestávce Super Bowlu. Hlavní tahákem je The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama