Kolik lidí navštívilo E3 2018 a kdy se bude konat příští ročník?
Novinka Kolik lidí navštívilo E3 2018 a kdy se bude konat příští ročník?

Kolik lidí navštívilo E3 2018 a kdy se bude konat příští ročník?

Yurris CZ

Yurris CZ

6

Další úspěšný ročník za námi. Příště nás výrazné změny nečekají, uvidíme se opět v červnu.

Reklama

Letošní E3 v Los Angeles je minulostí. Odešli poslední návštěvníci, vystavovatelé jsou na cestě domů a obyčejní hráči jsou zase naplněni očekáváním. Sotva stihla uschnout voda z podlah jednotlivých konferenčních sálů a hal, byly vypsány termíny příštího ročníku. Electronic Entertainment Expo 2019 si zachová tradici a bude se konat ve druhém týdnu měsíce červen, konkrétně od 11. do 13. června.

Ukazatel celkové návštěvnosti se zastavil na hodnotě 69 200. Loňský ročník navštívilo pouze o 800 lidí méně. Návštěvnost se tedy přiblížila opět blízko k 70 tisícům, kterými se E3 mohla pochlubit naposled v roce 2005. K tomuto vysokému číslu přispěla také veřejnost, do prodejů opět šly limitované lístky v počtu 15 tisíc. Dále podle oficiálních statistik rovných 200 vystavovatelů ukázalo 3 250 produktů.

Prezident organizace ESA (Entertainment Software Association), Michael D. Gallagher, neskrývá nadšené hodnocení letošního ročníku. "E3 2018 je obrovský úspěch, zesílený tisíci hráčů přímo na místě a miliony dalších po celém světě, kteří sledovali celou show online. E3 2018 posílila kulturní význam videoher pro globální publikum. Blahopřejeme našim inovativním vystavovatelům, členům, partnerům a milionům hráčů, kteří s námi oslavili tento velkolepý herní svátek."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama