Kolik místa zaberou digitální hry na Switchi?
Novinka Kolik místa zaberou digitální hry na Switchi?

Kolik místa zaberou digitální hry na Switchi?

Michal Burian

Michal Burian

8

Bude lepší si hned s konzolí koupit SD kartu.

Reklama

Včera večer jsme vám prostřednictvím našeho speciálu představili novou konzoli Nintenda s názvem Switch, která vyjde již 3. března letošního roku. Krátce na to se na japonské stránce výrobce objevily důležité informace, konkrétně, kolik místa zaberou jednotlivé hry, když si je stáhnete. Jak se sami můžete přesvědčit, pevný disk o kapacitě 32 GB se rychle zaplní, proto bude nejlepší, když si společně s přístrojem koupíte i SD kartu. Podporovány jsou microSDXC karty až do velikosti 2TB.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - 13.4 GB Mario Kart 8 Deluxe - 8.00 GB Puyo Puyo Tetris - 1.09 GB Disgaea 5 - 5.92 GB Snipperclips - 1.60 GB I Am Setsuna - 1.40 GB Dragon Quest Heroes I & II - 32.00 GB Nobunaga's Ambition - 5.00 GB

Investice do paměťových karet bude ve výši zhruba tisíc korun, záleží, jakou velikost si vyberete. Standardní 64 GB karta se prodává za necelých 1000 korun, 32 GB za polovinu, 16 GB za nějakých 300 korun a 128 GB může stát až dva tisíce korun. Zde záleží také na samotném výrobci SD karty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama