Kolik vydělal Battlefield 1943 a FIFA Ultimate Team?
Battlefield 1943 Novinka Kolik vydělal Battlefield 1943 a FIFA Ultimate Team?

Kolik vydělal Battlefield 1943 a FIFA Ultimate Team?

Michal Burian

Michal Burian

5

Battlefield 1943 shrábl prostřednictvím PlayStation Network a Xbox Live Arcade 16 milionů dolarů. FIFA Ultimate Team je na tom ještě lépe.

Reklama

Eric Brown, CFO v Electronic Arts, potvrdil tento týden, že Battlefield 1943 a FIFA Ultimate Team vydělali společnosti dohromady 61 milionů dolarů.

Střílečka od DICE byla vydaná v červenci minulého roku na PSN a Xbox Live Arcade. Za tuto dobu generuje EA zisk 16 milionů dolarů, což je dost velký úspěch. Samotný vývoj titulu stál jednomístný miliony (1-9 milionů dolarů).

Brown také prozradil, že zisky FIFA Ultimate Team dělají 45 milionů dolarů. Čísla pocházející z Ultimate Team DLC pro PC, který byl vydán pro FIFU 09 a FIFU 10, čísla z letošního ročníku nejsou bohužel ještě k dispozici.

Brown zároveň očekává, že digitální distribuce tvoří v tomto fiskálním roce u EA přibližně 20 procent.

Jedná se o dost velký úspěch. Není pochyb, že EA v arkádových dílech Battlefield bude pokračovat, doufejme, že se brzdy dočkáme PC verze, jež stále není oficiálně potvrzena, i když se nedávno na EA Store objevila předobjednávka. Ta ale byla následně odstraněna, prý se jednalo o chybu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama