Kombo balíček: profesionální herní myš, podložka a hra
Novinka Kombo balíček: profesionální herní myš, podložka a hra

Kombo balíček: profesionální herní myš, podložka a hra

Redakce

Redakce

S profesionální herní myší Asus STRIX Claw to půjde samo! Kupte si u nás výhodný balíček se střílečkou Doom nebo Overwatch.

Reklama

Střílečky se nejlépe hrají na počítači s pořádnou myší. V obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk jsme si toho vědomi. Pro naše zákazníky jsme si připravili výhodný kombo balíček obsahující profesionální herní myš Asus STRIX Claw s pěknou podložkou a hrou Doom nebo Overwatch.

Krvavou a hororovou střílečku Doom s myší Asus STRIX Claw a podložkou koupíte za výhodných 2099 Kč/77,49€. Pokud byste raději Overwatch od Blizzardu, tak společně s myší a podložkou vás vyjde na lákavých 2499 Kč/92,49€.

Myš Asus STRIX Claw se samostatně prodává za doporučenou maloobchodní cenu 1599 Kč. Jde o myš s vysoce přesným optickým snímačem s rozlišením 5 000 dpi vyladěným pro hraní her. Myš se může pochlubit snímáním pohybu 1:1 bez funkce vyrovnání nerovného povrchu, třemi nezávislými programovatelnými tlačítky, ergonomickým tvarem pro praváky, spínačem Omron D2F-01F japonské výroby nebo kabelem z pleteného vlákna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama